02 / 05 / 2024

Erol Tabanca kimdir

Erol Tabanca kimdir

Eskişehirli mimar ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Türkiye'ye katma değer yaratan ve içimize umut saçan güzel projelerin yapılacağını söyledi. 

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Erol Tabanca, Bodrum'daki Queen Ada Hotel'i yazlık ev yaptı!

Türkmenistan'ın sembol yapılarını inşa eden, beş projesi Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Polimeks'in patronu Erol Tabanca, Bodrum'dan otel aldı. 22 odalı otel, Tabancı Ailesi'nin yazlık evi oldu.

Erol Tabanca kimdir?

Türkmenistan'da büyük müteahhitlik hizmetleri veren Polimeks adlı şirketin Yönetim kurulu başkanı Erol Tabanca kimdir? Erol Tabanca, "Polimeks"i ne zaman kurdu? Erol Tabanca hangi projeleri hayata geçirdi?

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Erakat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erakat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Erol Tabanca tarafından kuruldu.

Erasso İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erasso İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Tabanca tarafından kuruldu.

OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak!

Erol Tabanca'nın 10 milyon dolar harcayarak yaptığı OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak.  

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi 2019'da açılacak!

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi’nin gelecek yıl açılacağını dile getiren Erol Tabanca, ‘2019 OMM’un yılı olacak’ dedi.

Erol Tabanca kimdir Haberi

Erol Tabanca kimdir

Sabah Gazetesi yazarlarından Şelale Kadak bugünkü köşesinde ''Türkiye'ye yatırıma devam'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Şelale Kadak'ın bugünkü yazısı...

Dünyaca ünlü Japon mimar Kengo Kuma, bir yıl kadar önce Türkiye'ye gelir ve dört gününü Eskişehir'de geçirir. Japon mimarın bu gizemli seyahatinin bir amacı vardır. Kuma, geleneksel Anadolu Türk mimarisi örneklerini koruyan tarihi Odunpazarı isimli bölgede yer alacak müze projesi için ipuçları arar. O sırada semte neden bu ismin verildiğini merak eder. Projenin sahibi, geçmişte bu bölgede odun pazarlandığını anlatır. Japon mimar da üst üste istiflenen odunlardan ilham alır ve ahşabın ön planda olduğu çok güzel bir müze binası çizer.

İşte Odunpazarı Modern Müze (OMM) adı verilen Eskişehir'in ilk çağdaş sanat müzesinin hikayesi de böyle başlar. Eskişehirli mimar ve inşaat sektörünün önde gelen...