02 / 05 / 2024

Erol Tabanca polimeks

Erol Tabanca polimeks

Türkmenistan'da büyük müteahhitlik hizmetleri veren Polimeks adlı şirketin Yönetim kurulu başkanı Erol Tabanca kimdir? Erol Tabanca, "Polimeks"i ne zaman kurdu? Erol Tabanca hangi projeleri hayata geçirdi?

Erakat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erakat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Erol Tabanca tarafından kuruldu.

Erasso İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erasso İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Tabanca tarafından kuruldu.

Erol Özmandıracı ile evlenen Naz Elmas hamile mi?

36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas 1,5 yıldır beraber olduğu 52 yaşındaki Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin evlenmesinin bebek olduğu düşünülüyor...

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas evlendi!

36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir beraber olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin düğün töreni Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.

OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak!

Erol Tabanca'nın 10 milyon dolar harcayarak yaptığı OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak.  

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Erol Tapar, Akiş GYO Mali ve İdari İşler Direktörü oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mali ve İdari İşler Direktörü pozisyonuna Erol Tapar atandı....

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi 2019'da açılacak!

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi’nin gelecek yıl açılacağını dile getiren Erol Tabanca, ‘2019 OMM’un yılı olacak’ dedi.

Erol Tabanca: Türkiye'ye yatırıma devam!

Eskişehirli mimar ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Türkiye'ye katma değer yaratan ve içimize umut saçan güzel projelerin yapılacağını söyledi. 

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer 1 Mart 2018 Perşembe günü vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı. 

Erol Tabanca polimeks Haberi

Erol Tabanca polimeks

Erol Tabanca kimdir?

Erol Tabanca, 1957 yılı Eskişehir doğumlu. 1992’de Türkmenistan’a giden Erol Tabanca, 3 sene sonra iki arkadaşıyla birlikte Polimeks'i kurdu. Erol Tabanca, Türkmenistan’da dünyanın en büyük 102. müteahhidi haline geldi.


Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Mimarlık Fakültesi’ni bitirdi.


Türkmenistan'da Bayındırlık Bakan Yardımcılığı ile başkent Aşkabat'ın baş mimar yardımcılığı görevlerinde bulunan Erol Tabanca 550 milyon dolarlık serveti ile, 2013 yılında hazırlanan "En Zengin Türkler" listesinde yer alıyor.


Türkiye'de de proje yapmaya başlayan Erol Tabanca, doğum yeri olan Eskişehir'in Bademlik adlı seyir terası mevkiinde inşa edilen termal oteli yapıyor.


Polimeks ilk olarak bir kaldırım inşaatı, ardından da bir park projesini tamamladı. Parkın açılışında eski Türkmenbaşı Saparmurad Niyazov’la tanışan Tabanca o günden sonra da aldığı işlerle Türkmenistan’ın en büyük müteahhitlerinden birisi haline geldi. 


Polimeks’in yaptığı Bağımsızlık...