21 / 05 / 2024

erol taş

erol taş

Çorum'da müteahhitler, dernek kurmak için Cuma günü Kaymak Kafe'de istişare toplantısı düzenledi. Erol Taş, müteahhitler adına açıklama yaptı.

Bankalar neden emeklilerin peşine düştü Emekli maaşını bankaya aldığında ne oluyor

Son dönemde bankaların emekli maaşlarını kendi bünyelerine almak için verdiği kampanya savaşına dikkat çeken Erol Taşdelen, emekli maaşını taşıyanlara verilen 3-5 bin lira promosyonun arkasındaki gerçeği açıkladı. Taşdelen, promosyonlarda neler dikkat edilmesi gerektiğini tek tek anlattı.

Ali Öztunç ve Gürsel Erol'dan Elazığ depremi raporu!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, depreme ilişkin hazırladıkları raporu yayınladı.

Gürsel Erol'dan Elazığ'daki depremzedeler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ'ın sorunlarını ve taleplerini kaleme aldığı mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdi. Erol mektubunda vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi talebinde bulundu.

Bosphorus Lıne Turizm Organizasyon Emlak Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Lıne Turizm Organizasyon Emlak Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bedirhan Alkan ve Erol  Kıtay ortaklığında kuruldu. 

Çorum'da Müteahhitler Derneği kurulacak!

Çorum'da müteahhitler, dernek kurmak için Cuma günü Kaymak Kafe'de istişare toplantısı düzenledi. Erol Taş, müteahhitler adına açıklama yaptı.

Ilgaz Tüneli 15 Aralık'ta açılışa hazır olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti. Ilgaz Tüneli’nin 15 Temmuz’da istiklal ve istikbalin temsili olduğunu belirten Kaya, tünelin 15 Aralık’ta açılışı yapılacak hale geldiğini söyledi.

Uzmanlar Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmanlar Müteahhitlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Taştan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Bağcılar, Demirkkapı Mahallesi, Osmanoğlu Caddesi, Oya Sokak'ta kuruldu.

Erol Günaydın: Lojistik maliyeti demiryolu ile düşer!

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Türkiye'de demiryolu taşımacılığı konusuna daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Günaydın, "Hükümetin bu konudaki yaklaşımlarını olumlu buluyoruz" dedi

Erol Yeğin, Yeğin Group'un Tunus'taki fabrikasını geri almaya çalışıyor!

Erol Yeğin’in başında bulunduğu Yeğin Group 18 yıl önce Tunus’ta bir tekstil fabrikası satın aldı. Fabrika, Yeğin Gruop’un elinden alındı. Yeğin, Şubat 2000'den bu yana yaşadıklarını, kendi adı ile kurduğu bir web sitesinde anlatıyor.

Erol Küçüker: Asansörlerin yüzde 90'ı can güvenliği riski taşıyor!

Aydın Makine Mühendisleri Odası'nın hazırladığı rapor tüyler ürpertti. Raporda kentteki asansörlerin yüzde 90'ının can güvenliği için risk taşıdığı saptanırken asansörlerin bakımına yöneticiler de duyarsız kaldı

Yeni Barış Turizm Otomotiv Taşımacılık Elektronik ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Barış Turizm Otomotiv Taşımacılık Elektronik ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Çankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta kuruldu.

Atls İnşaat Taşımacılık Hafriyat Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atls İnşaat Taşımacılık Hafriyat Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Hamamcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde kuruldu.

Emre Erol kimdir?

Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol kimdir? Emre Eroli ne zamandan beri Keller Williams'ı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta temsil ediyor? İşte Emre Erol...

erol taş Haberi

erol taş

Müteahhitler dernek kurmak için Cuma günü Kaymak Kafe'de istişare toplantısı düzenledi. Yaklaşık 50 müteahhidin katıldığı toplantıda müteahhitler adına bir açıklama yapan Erol Taş, Çorum'da inşaat sektöründe yaşanılan sıkıntılardan dolayı Müteahhitler Derneği kurmak istediklerini söyledi.


Kurulacak dernek ile müteahhitleri bir çatı altında toplamak istediklerini ifade eden Taş, müteahhitlerin birlik ve beraberlik içinde olması durumunda yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağını ifade etti.


Çorum'da 900'e yakın müteahhit belgesi olan kişi olduğunu belirten Taş, bunlardan 200'ünün aktif olarak müteahhitlik yaptığını kaydetti. Çorum'da müteahhitlerin bir çok sorunu olduğunu dile getiren Taş, sorunların çözümü için dernek kurma çalışmalarına başladıklarını açıkladı.


Konuşmaların ardından müteahhitler izleyecekleri yol haritası ile ilgili karşılıklı fikir alışveriş bulundu.


Çorum...