14 / 05 / 2024

Erol Taylan

Erol Taylan

Ncore Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Candaş Demirkıran, Erol Taylan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ardıç Sokak'ta kuruldu.

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygun, Candaş Demirkıran ve Erol Taylan ortaklığında kuruldu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

YÖK'ten NFT ve Blockchain adımı! Başkan Erol Özvar ilk kez açıkladı

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversitelerde başlayacak yeni projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özvar, "Yükseköğretim kurumlarında dijital dönüşüm sürecine uyum sağlayarak küresel ölçekte rekabet edebilme gücü kazanmak zorunluluk haline geldi" dedi.

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Eşref Taylan Kın tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak vefat etti!

Kuşadası eski Belediye Başkanı ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Nurlan Erol, TSKB GYO Genel Müdürü oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Hüseyin Tiken, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrıldı. Nurlan Erol'un Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Erol Çarmıklı vefat etti!

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, vefat etti. Nurol Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınladı. 

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Erol Taylan Haberi

Erol Taylan
Ncore Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Candaş Demirkıran, Erol Taylan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Ncore Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt İçinde ve Yurt Dışında a) ALT YAPI 1- Genel Altyapı Karayolları, otoyollar, Köprüler ve viyadükler, Barajlar, Hava Limanları, Raylı Sistemler 2- Çevresel Alt Yapı ve Arıtma Tesisleri İçme Suyu,Atık Su Arıtma, Biyolojik ve Endüstriyel Arıtma, Pompa İstasyonları, Her Türlü Boru Hattı yapımı ile yenileme ve iyileştirme işleri(Polietilen, Polipropilen, Pvc, Pvd ve benzeri) b) ÜST YAPI 1- Genel Üst Yapı Hizmetleri Devlet Binaları, Fabrika İnşaatları, Kuvvet Santralleri, Petrol Pompa İstasyonları ve Boru Hatları, Akaryakıt istasyonları , Soğutma Tesis ve Sistemleri, Telekomünikasyon Tesisleri ve Sistemleri İnşaatı, Eğitim Binaları, Okul, Üniversite, Laboratuvar, Hastaneler,...