23 / 07 / 2024

Erol Tercan

Erol Tercan

Nist İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Erol Tercan, Fatih Kendirli tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1160 Sokak'ta kuruldu.

Erol Özmandıracı'nın eşi Naz Elmas'tan hamilelik iddialarına yanıt!

Erol Özmandıracı'nın eşi ve oyuncu Naz Elmas, annesi Meral Elmas ile Akmerkez'de alışveriş yaptığı sırada görüntülendi. Kilo aldığı gözlerden kaçmayan oyuncu, 'Hamile misiniz?' sorusu cevapladı...

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ak Tercan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Kurtbeyoğlu tarafından kuruldu. 

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD tarafından düzenlenen 12'nci AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor...

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.

TOKİ Erzincan Tercan projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) Erzincan Tercan projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Erzincan Tercan 351 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan İli, Tercan İlçesi, Camiişerif Mahallesi, 2. Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Tercan 351 konut ihalesi 13 Ocak'ta!

Erzincan Tercan Camiişerif Mahallesi, 2. Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

İş adamı Erol Özmandıracı'ya evlilik dışı ilişkiden doğan kızının annesi hostes Merve Nur B.'den sürpriz bir dava geldi.

Erol Özmandıracı ile Naz Elmas Maldivler'de!

Güzel oyuncu Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı balayı için Maldivler'e gitti. Naz Elmas tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor...

Erol Özmandıracı ile evlenen Naz Elmas hamile mi?

36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas 1,5 yıldır beraber olduğu 52 yaşındaki Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin evlenmesinin bebek olduğu düşünülüyor...

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas evlendi!

36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir beraber olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin düğün töreni Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.

TOKİ Elazığ Tercan 351 konut ihalesi 13 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Tercan, Camiişerif Mahallesi, 2. Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Ocak'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Tercan 2. Etap 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Tercan 2. Etap projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Erol Tercan Haberi

Erol Tercan

Nist İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Erol Tercan, Fatih Kendirli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Nist İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...