18 / 05 / 2024

erol ve varol kaynar

erol ve varol kaynar

Eğlence hayatına yön veren Erol ve Varol Kaynar kardeşler, bu kez City's Alışveriş Merkezi'nde gece kulübü açtı. Bir ilke imza atacak konseptte sinema kapısından çıkan kendini gece kulübünde bulacak.

YÖK Başkanı Erol Özvar'dan son dakika açıklaması: Depremzede öğrenciler katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyecek! 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar yaptığı son dakika açıklamasında depremzede öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyeceğini söyledi.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Ali Öztunç ve Gürsel Erol'dan Elazığ depremi raporu!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, depreme ilişkin hazırladıkları raporu yayınladı.

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Furkan Varol tarafından kuruldu.

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erol tarafından kuruldu.

Bosphorus Yatçılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Yatçılık Turizm Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Erol ve Tuğrul Gökçe tarafından kuruldu.

Süzer Grubu'nun veliahtlarından büyüme hedefi!

Süzer Grubu'nun veliahtlarından Serhan Süzer, Seyfi Erol ve Levent ilhaner'in ortaklığında kurulan Moka Ödeme Kuruluşu, 2019 yılında yüzde 80 büyüme hedefledi.

Erol Tapar, Akiş GYO Mali ve İdari İşler Direktörü oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mali ve İdari İşler Direktörü pozisyonuna Erol Tapar atandı....

erol ve varol kaynar Haberi

erol ve varol kaynar
İstanbul'da yiyecek-içecek ve eğlence hayatında peşpeşe iddialı adımlar atılıyor. Rainforest, Zuma, Hakkasan gibi uluslararası üne sahip birçok mekan açıldı. Ve şimdi de son olarak, eşine az rastlanır bir konsept karşımızda... Alışveriş merkezinde gece kulübü açılıyor! Amsterdam'da buna benzer bir konsept var ama sinema katında, sinema fuayesinde açılan ilk gece kulübü Barcode olacak. Bu ilkin sahibi ise Erol Kaynar ile Varol Kaynar. Daha önce de 1984 yılında, kimsenin cesaret edemediği bir dönemde, bin 500 kişilik bir disko açan Erol Kaynar, bu kez de 26 Mart'ta City's Nişantaşı AVM'nin içinde, Barcode'u hizmete sokuyor. Alışveriş merkezinin sinema katında, büyük bir alana sahip olan mekan, gündüz restoran-kafe- bar, gece ise sinemadaki son seanstan sonra gece kulübü olarak hizmet verecek....