02 / 05 / 2024

Ersa Mobilya 2015

Ersa Mobilya 2015

Yarım asırlık başarı öyküsü Özel tasarım mobilyalarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödüle layık görülen ERSA Mobilya'nın başarı öyküsünü şirketin Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, TOBB ETÜ'de öğrencilerle paylaştı.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Mobilya sektörü yılı 2.2 milyar dolarla kapattı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 ihracat ve ithalat verilerine göre geçtiğimiz yıl 2.360.713.101 Dolar olan ihracat rakamı bu yıl 0,07 gerileyerek 2.195.271.604 Dolar oldu.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Kentlerin yeşil binalara ihtiyacı var!

Sürdürülebilir çalışmayı üretim felsefesinin merkezine koyan ERSA Mobilya'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, inşaat sektöründeki çevreci yaklaşımların, mobilya gibi alt sektörlerle tamamlanacağını söyledi.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

ERSA Mobilya’nın Wall dolabı Almanya’dan ödülle döndü!

ERSA Mobilya’nın çalışma alanları,ofisler, kamu kurumları ve yurtlarda kullanılan metal dolapları yeniden yorumlayarak ürettiği, tasarımcı Aykut Erol imzalı “Wall” dolabı Almanya’dan ödülle döndü.

ERSA Mobilya, Almanya’dan ödülle döndü!

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya, ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü.

ERSA Mobilya, Hotel Show Dubai'de ilgi odağı oldu!

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Hotel Show Dubai” fuarında, tekstil ürünlerinden, mimariye; tesisattan, mobilyaya kadar otel ekipmanı sağlayan katılımcılar, Türk firmalara büyük ilgi gösterdi.

Ersa Mobilya 2015 Haberi

Ersa Mobilya 2015

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata: ERSA Mobilya olarak sektöre yön verecek bir şirket olmakla kalmadık, yenilik arayışımızla da farkımızı ortaya koyarak ABD ve birçok Avrupa ülkesinde önemli tasarım ödülleri kazandık”


ERSA Mobilya’nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, şirketlerinin başarısının arkasında “her zaman farklı olanın peşinde koşma, en iyisini yapmak için tüm güçleriyle çalışmanın” olduğunu söyledi.

Yalçın Ata, üniversite söyleşilerine devam ediyor. Daha önce farklı üniversitelerdeki geleceğin tasarımcılarına sektörle ilgili tecrübelerini aktaran Ata, son olarak TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencileriyle bir araya geldi. 

Yalçın Ata, üniversitenin konferans alanında gerçekleştirdiği söyleşide, öğrencilere ERSA’nın 3 kuşaktır devam eden öyküsünü ve şirketlerinin hangi süreçlerden geçerek büyüdüğünü anlattı.



-“Tasarlamak ve üretmek tek başına yeterli değil”


Özel tasarımlarıyla ofis mobilyası sektörüne...