06 / 05 / 2024

ERSA Mobilya şirketi

ERSA Mobilya şirketi

ERSA Mobilya 2011-2013 döneminde % 159 büyüyerek, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasına girdi.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Yeni Ufuklar İnşaat Mobilya Dekorasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuklar İnşaat Mobilya Dekorasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Rachad Kadoura tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Beyoğlu, Piyalepaşa Mahallesi, Gülşen Sokak'ta kuruldu.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Azem Emlak Tekstil Mobilya İnşaat İnşaat Malzemeleri Pazarlama San.ve Tic.İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Azem Emlak Tekstil Mobilya İnşaat İnşaat Malzemeleri Pazarlama San.ve Tic.İthalat İhracat Limited Şirketi, Enver Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Esenler, Nine Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Turan Bir İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Bir İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Turan tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Asaf Caddesi'nde kuruldu.

Kentlerin yeşil binalara ihtiyacı var!

Sürdürülebilir çalışmayı üretim felsefesinin merkezine koyan ERSA Mobilya'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, inşaat sektöründeki çevreci yaklaşımların, mobilya gibi alt sektörlerle tamamlanacağını söyledi.

Daf Mobilya İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mobilya İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Arslan ve Serkan Kavak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Çilekli Sokak'ta kuruldu.

Aysem Mobilya Dekorasyon İnşaat Nakliye Turizm Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aysem Mobilya Dekorasyon İnşaat Nakliye Turizm Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ayhan Çankaya tarafından 150 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Sarmaşık Sokak'ta kuruldu.

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Çelik ve Emrullah Çelik ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

CBK Mimarlık Mobilya İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CBK Mimarlık Mobilya İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çabuk tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde kuruldu.

ERSA Mobilya şirketi Haberi

ERSA Mobilya şirketi

Mobilya sektörünün köklü firmalarından ERSA, 2011-2013 döneminde yakaladığı yüzde 159 büyüme oranıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından belirlenen “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” listesinde 44’üncü sırada yer aldı. Listede yer alanlara ödüllerini vermek üzere düzenlenen törende, aynı zamanda Ofis Mobilyaları Sanayi ve İş Adamları Derneği (OMSİAD) Başkanı olan ERSA Mobilya Genel Müdürü Ercan Ata, ödülünü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin global piyasada dikkat çekmesi için yürütülen projeyi oldukça önemsediklerini vurgulayan ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata; “Bu yıl 57’nci yaşını kutladığımız ERSA Mobilya, 2011-2013 döneminde yüzde 159 büyüdü. Özgün tasarımlara sahip ürünleriyle sektörde öncü olan ve 33 ülkeye ihracat...