04 / 05 / 2024

Ersa Mobilya şube

Ersa Mobilya şube

Ersa Mobilya'nın, 1958 yılından bu yana ofis mobilyası sektöründe faaliyetlerine devam ettiğini anlatan Yalçın Ata, 2008 yılından bu yana da Irak'a mobilya ihracatını sürdürdüğünü belirtti.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Mobilya zincirleri yeni girişimciler arıyor!

Mobilya sektöründe markalı zincir sayısı giderek artıyor. Bu zincirler ise kendi mağazalarının yanında franchise vererek de büyüyor, Yaptığımız araştırmaya göre, mobilya sektöründeki yedi marka 2019 yılının sonuna kadar 252 franchise şube daha açmayı planlıyor..

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Loda Mobilya, Belarus'ta mağaza açıyor!

Loda Mobilya, Ocak ayında açacağı Belarus mağazasıyla toplam şube sayısını 7’ye çıkarıyor. Belarus’un başkenti Minsk Şehrinde açılacak olan mağaza bölgenin en büyük ve prestijli caddesi olan Pobeditely’de Zamok Alışveriş Merkezinde kullanıcıları ile buluşacak.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Loda Mobilya Bursa'da mağaza açacak!

Loda Mobilya, yeni mağazasını Bursa'da açıyor. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar Bursa'da 5 yeni şube daha açmayı planladıklarını belirtti.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Kentlerin yeşil binalara ihtiyacı var!

Sürdürülebilir çalışmayı üretim felsefesinin merkezine koyan ERSA Mobilya'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, inşaat sektöründeki çevreci yaklaşımların, mobilya gibi alt sektörlerle tamamlanacağını söyledi.

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi açıldı!

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi, İsmail Karakuş Şube Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

Meltem Mobilya Çorum'da şube açtı!

ÇOCUK mobilyaları konusunda uzmanlığını kanıtlamış markalardan biri olan Meltem Mobilya, geçtiğimiz günlerde Çorum Mağazası'nın açılışını gerçekleştirdi.

Ersa Mobilya şube Haberi

Ersa Mobilya şube

Ersa Mobilya'nın, 1958 yılından bu yana ofis mobilyası sektöründe faaliyetlerine devam ettiğini anlatan Yalçın Ata, 2008 yılından bu yana da Irak'a mobilya ihracatını sürdürdüğünü belirtti. Ata, "Türkiye'ye oldukça uzak ülkelere ihracat yaparken, yanı başımızdaki komşu ülkeleri ihmal edemezdik. Bu kapsamda Türkiye'nin en fazla ihracat yaptığı ülkelerden komşu Irak ile aramızdaki mesafeleri yakınlaştırmak adına bu ülkeye de ihracata başladık" dedi "İhracatçı firmalar, ürünleriyle Türkiye'yi temsil ediyor" Irak halkının Türkiye'yi seven ve Türk ürünlerini sık kullanan bir toplum olduğunu dile getiren Yalçın Ata, "Pazara girmeyi düşünen yeni firmaların öncelikle ülkeyi iyi incelemelerini, hatta Irak kamu kuruluşlarının açtığı ihaleleri takip etmelerini öneriyorum. Sadece Irak değil, hangi ülke olursa firmanın ürün kalitesiyle Türkiye'yi de temsil ettiği unutulmamalı. Kalite ve satış sonrası müşteri memnuniyetine...