09 / 05 / 2024

Ersan Aksu kimdir

Ersan Aksu kimdir

Şehir planları, ulaşım, alt yapı, kentsel dönüşümle ilgili konuların önemini anlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ''Ortaya koyacağımız projelerle fark yaratacağız'' diye konuştu.

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Mustafa Tutar kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar kimdir? Mustafa Tutar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tutar`ın biyografisi...

Taner Mirza Kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Mirza kimdir? Taner Mirza  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Taner Mirza`nın biyografisi...

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Sinan Aksu kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Samsun'da yatay şehirleşme hedefi!

Şehir planları, ulaşım, alt yapı, kentsel dönüşümle ilgili konuların önemini anlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ''Ortaya koyacağımız projelerle fark yaratacağız'' diye konuştu.

Deniz Aksu kimdir?

Deniz Aksu, Emlak Bank'ın genel müdürü oldu. Peki, Deniz Aksu kimdir? Deniz Aksu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özgül Öztürk Aksu kimdir?

Mimar Özgül Öztürk Aksu, "Nimri'de Yeniden Hayat" projesiyle Türkiye'ye Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü kazandırdı. Peki, Mimar Özgül Öztürk Aksu kimdir? Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Mehmet Ersan Aytaç kimdir?

Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç kimdir? Mehmet Ersan Aytaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ersan Aytaç ne zamandan beri Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Nevzat Ersan kimdir?

İnşaat mühendisleri odası yönetim kurulu başkanı Nevzat Ersan kimdir? Nevzat Ersan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat mühendisleri odası yönetim kurulu başkanı Nevzat Ersan'ın biyografisi..

Kerim Aksu kimdir?

CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu kimdir? Kerim Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu kimdir? Kerim Aksu'nun biyografisi...

Ersan Aksu kimdir Haberi

Ersan Aksu kimdir

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Bozkurt'un hazırlayıp sunduğu ve Samsun Canlı Haber TV ekranlarında yayınlanan 55. Dakika Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bozkurt'un sorularını cevaplandıran Aksu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ne dair tüm detayları anlattı. Aksu, Ocak ayının başında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Samsun'a il başkanı olarak görevlendirildiğini ifade etti.

Aksu, "Bu ağır, onurlu görevi taşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tüm arkadaşlarımla birlikte 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanıyoruz. Samsun'da 19 Ocak'ta aday tanıtım toplantısını Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Ve Cumhurbaşkanımız gün önemli konulara değindi, birisi de  19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100' üncü yılı olması.  Kurtuluş mücadelesinin başladığı şehrimizde cumhurbaşkanımız şahlanış dönemi olarak nitelendirdi. Bu çok...