29 / 04 / 2024

Ersan Refrakter

Ersan Refrakter

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Ünlü isimden emekli ikramiyeleri ile ilgili bomba açıklama: 5 bin TL...

Hukuk alanında tanınmış isimler arasında yer alan Ersan Şen, son zamanlarda sık sık gündeme gelen emekli maaşları ve ikramiyelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Ersan Şen'in emekli maaşları ve ikramiyeleri ile ilgili olarak yaptığı o açıklamalar...

Ünlü avukattan çarpıcı açıklama: Vatandaş 'siyaset ve oy üzerinden bana parmak sallama' diyor! Vatandaşın derdi ev, kira

Seçimlere sayılı günler kaldı. Belediye Başkanları birbirleri ile koltuk savaşı yaparken olan yine vatandaşa oluyor. Ünlü avukat Ersan Şen ise vatandaşın derdinin koltuğa kimin geçeceğinin olmadığını asıl dertlerinin neler olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı...

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Keleş ve Uğur Yüksel ortaklığında kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Ataklar Kalıp Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataklar Kalıp Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eıad Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ali Ersan Işık tarafından kuruldu.

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ersan Şener ve Mevlüt Şener ortaklığında kuruldu.

Elektriğe kademeli zam planı! Ersan Şen'den 'Haziran enflasyonuna yansıması istenmiyor' iddiası

Elektrik üretim ve dağıtımı yapan şirketlerin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile görüşerek yüzde 30 zam için kulis yaptıkları iddiası sonrasında ‘Elektriğe yüzde 30 zam geliyor’ haberlerinin perde arkası ortaya çıktı.

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Erol Altun ve Fatih Altun ortaklığında kuruldu.

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ersan Küçük tarafından kuruldu.

Ocak 2022'de yüzde 85.7 arttı! Fiyatlar durdurulamıyor!

3. Göz Danışmanlık CEO'su Hikmet Baydar ve Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersan Öz, TCMB'nin faiz değişimlerine ve konut satışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 85.7 arttı ve duyan şok oldu.

Ersan Refrakter Haberi

Ersan Refrakter

Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.



Ersan Refrakter Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-) ATEŞE DAYANIKLI REFRAKTER ÜRÜNLERİ,ALIMI SATIMI,İTHALATI,İHRACATI DAĞITIM VE PAZARLAMASINI YAPMAK 2-) ATEŞE DAYANIKLI REFRAKTER ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ İLE İLGİLİ TESİSLER KURMAK,BU TESİSLERİ İŞLETMEK,ALMAK, SATMAK, KİRALAMAK VE KİRAYA VERMEK 3-) ATAŞE DAYANIKLI BİRİKET,BLOK TUĞLA ATEŞ TUĞLASI VE BENZERİ ATEŞE DAYANIKLI YAPI ÜRÜNLERİ İLE ATEŞE DAYANIKLI ÇİMENTO,ÇAMUR,HARÇ,BETON,SİLİSLİ SÜZME TOPRAKTAN ISI YALITIMLI SERAMİK YAPI ÜRÜNLERİ,ATEŞE DAYANIKLI İMBİKLER, DAMITMA KABI,ERİTME POTASI,MUFİ OCAĞI,PÜSKÜRTME TÜPLERİ, VE BENZERİ ÜRÜNLERİ ÜRETİP YURT İÇİNDE SATMAK VEYA YURT DIŞINA İHRACAATINI YAPMAK 4-) ATEŞE DAYANIKLI İZOLASYON MALZEMELERİ ÜRETİMİ,ALIMI,SATIMI,İTHALATI VE İHRACATI DAĞITIM VE PAZARLAMASINI YAPMAK 5-) ATEŞ ÇİMENTOSU,FLİNT CLAY,BOKSİT,ALÜMİNA,PERLİT ALIMI,SATIMI,İTHALAT,İHRACATI DAĞITIM VE PAZARLAMASINI YAPMAK...