05 / 05 / 2024

Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede

Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede

Gaziantep'te günlük 6 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararının ilk ayağı eski Doğum Hastanesi'nde başlanacak.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Arslan Şen tarafından kuruldu. 

Grandcert Uluslararası Belgelendirme Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandcert Uluslararası Belgelendirme Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren İşman, Ersin Çetin ve Samet Demir ortaklığında kuruldu. 

Kars Kağızman'a 20 milyon liralık eğitim kompleksi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Kağızman ilçesine 20 milyon liralık eğitim kompleksi kurulacağını müjdeledi.

Kompedan İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompedan İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Perihan Ersin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Gaziantep'te günlük 6 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararının ilk ayağı eski Doğum Hastanesi'nde başlanacak.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İmza Proje Danışmanlık Eğitim Öğretim İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nurşen Bulut ve Zeliha Arslan tarafından kuruldu...

Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi 2017'de tamam!

558 yataklı Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 yılında hastanenin kurdelesini keseceklerini ifade etti

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı kampüs tarzı liseler kuruyor!

Milli Eğitim Bankalığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinin ardından doğacak okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje başlatıyor

Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede Haberi

Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede

56 yıldır sadece Gaziantep değil bölgeye hizmet veren ve günde 6 bin hastanın tedavi edildiği Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülüyor. Hastanenin yıkılmasından sonra Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğu da rahatlamış olacak. Hastanede yapılan hizmet binalarının beton kalitesinin tespitinde Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nin hizmet binalarının yüzde 60 ve 70 oranında kullanıma elverişli olmadığı anlaşılmıştı. Perilikaya ve Akkent'te yapımı devam eden devlet hastanelerinin tamamlanmasından sonra yıkılacak olan Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi son zamanlarda şikâyetlerle gündeme geliyor. 2017 yılının son aylarında yıkılması planlanan hastanede hasta ve hasta yakınlarından gelen şikâyetlerin artmasından sonra hastane yönetimi bir açıklama yaptı. Hastanenin yıkım aşamasına ilk olarak eski Doğum Hastanesi olarak bilinen binadan...