29 / 04 / 2024

Ersin Özdamar kim

Ersin Özdamar kim

2011 yılı başında, Burak Koltukoğlu ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Ersin Özdamar kimdir? Ersin Özdamar, hangi işlere imza attı?

Ersin Özdamar kimdir?

2011 yılı başında, Burak Koltukoğlu ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Ersin Özdamar kimdir? Ersin Özdamar, hangi işlere imza attı?

Burak Koltukoğlu kimdir?

2011 yılı başında Mimar Ersin Özdamar ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Burak Koltukoğlu kimdir? İşte Mimar Burak Koltukoğlu..

Belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Apartmanda hangi alanların ortak alan olduğuna ilişkin esaslar, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Apartmanlarda uygulanan cezaları kimin ödemesi gerekir? Peki, belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Oturma ruhsatını kim alır?

Ruhsatı alınmış binalar için İmar Müdürlüğü'nden alınan belgeye oturma ruhsatı deniyor. Yapı hakkında tüm bilgilere oturma ruhsatında yer veriliyor. Peki, oturma ruhsatını kim alır?

Emlak alım satım vergisini kim öder?

Konut, arsa, dükkan ya da tarla gibi gayrimenkullerin tapu işlemleri için Tapu Müdürlüğü sunduğu hizmet karşılığında tapu alım satım harcı talep ediyor. Peki, emlak alım satım vergisini kim öder?

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

Ersin Yazıcı: Rize, turizmi ile ilgili yeni projeler geliştiriyoruz!

RİZE'DE " Turizmde Ne Yapabiliriz " toplantısı yapıldı. Rize Valisi Ersin Yazıcı turizmle ilgili yeni projeler geliştirdiklerini söyledi Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası 'nda düzenlendi.

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Ersin Özdamar kim Haberi

Ersin Özdamar kim

Ersin Özdamar kimdir?

Ersin Özdamar, Kahramanmaraş’ta doğdu. Lise öğrenimini Turgutlu Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde lisans eğitimine başlayıp onur derecesi ile mezun oldu. 


Öğrencilik yıllarında, katıldığı mimarlık yarışmalarında birçok ödül aldı. Lisansüstü çalışmalarını İstanbul Teknik Üniversitesi Mimari Tasarımda Bilişim Yüksek Lisans Programı’nda, BIM ve sürdürülebilirlik üzerine yaptığı çalışmalar ile tamamladı. 


2011 yılı başında, Burak Koltukoğlu ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kurdu.  


Akademik çalışmalarına, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimari Tasarımda Bilişim Doktora Programı’nda devam etmekte olup, profesyonel çalışmalarına Motto TPU bünyesinde yurtiçi ve yurtdışında çeşitli mimari projeler gerçekleştirerek devam etmektedir.


Motto TPU

2011 yılında Ersin Özdamar ve Burak Koltukoğlu tarafından kurulan Motto TPU, kentsel planlama, mimari ve iç mimari projelerde hizmet veriyor. 


Motto Mimari Tasarim Proje Uygulama

Inşaat Limited...