04 / 05 / 2024

Ertan İşmarcı

Ertan İşmarcı

ERT Kurşun Metal İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan İşmarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Dersan S6B Blok Sokak'ta kuruldu.

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Millyarder Marc Lore, 400 milyar dolarlık ütopik kent inşa ediyor!

Amerikalı milyarder Marc Lore, ülkesinde 5 milyon nüfuslu yeni bir şehir inşa etmek için harekete geçti. Projenin tamamında Projenin kapsamında 40 senede kent nüfusunun 5 milyon kişiyi bulması planlanırken, maliyetinin de 400 milyar doları geçeceği öngörülüyor.

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Siren Ertan'ın muhteşem yalı dairesi!

Güzel Modacı Siren Ertan ve eşi Ersin Kayalar'ın muhteşem yalı dairesi göz kamaştırıyor...

Marc Faber gayrimenkule yatırım yapıyor!

Yatırımı Marc Faber, gayrimenkule yatırım yaptığını ifade etti. Faber, gayrimenkul, hisse senedi, tahvil ve kıymetli metaller alanlarında yatırım yaptığını belirtti...

Ertan Grup İnşaat Petrol Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup İnşaat Petrol Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ertan tarafından kuruldu.

Ertan Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Ece Ertan, Ayşe Ertan, Şenol Atamer Ertan ve Şenol Ertan tarafından kuruldu. 

Siren Ertan ve Ersin Kayalar lüks otellerini yazlık eve çevirdi!

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar., Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini yazlık eve çevirdi. Çift, yeni evlerini dostlarını ağırladı.

Ertan İşmarcı Haberi

Ertan İşmarcı

ERT Kurşun Metal İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan İşmarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Dersan S6B Blok Sokak'ta kuruldu.


ERT Kurşun Metal İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç,külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde...