11 / 05 / 2024

Ertan Sapankaya

Ertan Sapankaya

Tesisat inşaat Malzemecileri Derneği'nin ( TİMDER ), 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı ' nda Ertan Sapankaya yeni başkan seçildi.

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ertan Taşdelen tarafından kuruldu.

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ertan Macit ve Alirıza Şeren ortaklığında kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Blatform, kripto para ve blokzincir için yeni servisler sunacak!

Blatform CMO’su Ertan Turhan yaptığı açıklamada “Kripto Para Borsası, STO, NFT ve Defi alanında, blokzincir destekli yapılara, teknolojik altyapı, sıfırdan yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunuyoruz. Çözümlerimiz ve hizmetlerimizle 5 yılda 50 ülkeye yayılacağız” şeklinde konuştu.

Galataport Apartments Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galataport Apartments Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 51 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertan, Mustafa Emrah Özdamar ve Onur Özdamar ortaklığında kuruldu.

2e Altyapı İnşaat Arıtma Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Maltepe’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Enis    Gezer, Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

Ertan Sapankaya Haberi

Ertan Sapankaya

Tesisat inşaat Malzemecileri Derneği'nin (TİMDER), 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ertan Sapankaya yeni başkan seçildi. Genel kurulda iki yıl görev yapacak yeni yönetim kurulunda yer alacak isimler; Aydın Eşer, Bahadır Yıldırım, Cemal Kır, Ertan Sapankaya, Harutyun Biberyan, Kemal Çelik, Kemal Yıldırım, M. Ali Yedek, Mehmet Arslan, Serdar Dönmez, Süleyman Karahan olarak...