29 / 04 / 2024

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti.

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti.

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. Seda Toper 20 bin TL sermaye ile bugün tarafından kuruldu. 

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Uluışık tarafından kuruldu.

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de Ramazan Pırıltı tarafından kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış  Düğer tarafından kuruldu.

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. Haberi

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti.

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. 20 bin TL sermaye ile bugün Seda Toper tarafından kuruldu. 

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. Adres;İçerenköy Mah.Tuna Sk.No:13/2...