29 / 04 / 2024

Ertaşsan İnşaat Kimin

Ertaşsan İnşaat Kimin

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. Seda Toper 20 bin TL sermaye ile bugün tarafından kuruldu. 

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmet Ertaş tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile  Ramazan Bertam tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ertaşsan İnşaat Kimin Haberi

Ertaşsan İnşaat Kimin

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. 20 bin TL sermaye ile bugün Seda Toper tarafından kuruldu. 

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. Adres;İçerenköy Mah.Tuna Sk.No:13/2...