18 / 05 / 2024

Ertuğ Uçar özgeçmişi

Ertuğ Uçar özgeçmişi

Ertuğ Uçar, Mimar Mehmet Kütükçüoğlu ile birlikte 1996'da Teğet Mimarlık firmasının kurucusu ve ortağı olan mimardır. Peki Ertuğ Uçar kimdir? İşte Mimar Ertuğ Uçar'ın biyografisi...

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Uçan arabalar geliyor! İşte üretimine başlanacak olan ilk uçan araba...

Japon otomobil devi Suzuki, ile SkyDrive Inc arasında "uçan arabalar" yapmak için anlaşma imzalandı. Buna göre dikey kalkış ve iniş (eVTOL) tipinde bir uçak üretimine başlanacak ve aracın bir pilot ve iki yolcu taşıma kapasitesi bulunacak. İşte uçan arabanın detayları...

Dolar durdurulamıyor! 7 Haziran Çarşamba dolar ne kadar? Euro yükseldi mi? İşte dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 7 Haziran Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 7 Haziran Çarşamba dolar kuru…

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 1 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam geldi mi, motorin ne kadar oldu? İşte 1 Mart Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine indirim geldi mi? İşte 15 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı yoksa indirim mi gelecek? Akaryakıtta son durum ne? İşte 15 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Benzine ve motorine zam geldi mi? İşte 1 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları

Benzine indirim geldi mi, benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 1 Şubat Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Piyasanın en ucuz Samsung süpürgesini arıyorsanız, işte o adresler! 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Samsung’un ürettiği elektrikli süpürgeler uygun fiyatlarıyla çok seviliyor. Samsung’un içine teknoloji kattığı toz torbasız elektrikli süpürgeler en uygun fiyatla haberimizde sizi bekliyor. En uygun fiyatlı Samsung süpürgelere nerede satılır arıyorsanız işte 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM'den kırtasiye ürünlerine özel aktüel ürünler kataloğu! Hemen bakın! İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BİM Market'in 31 Ağustos Çarşamba aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM'in bu Çarşamba günü için paylaşılan aktüel ürünler kataloğunda kırtasiye malzemeleri bulunuyor. Peki BİM kataloğunda satışa sunulacak ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ertuğ Uçar özgeçmişi Haberi

Ertuğ Uçar özgeçmişi

Ertuğ Uçar kimdir?


Ertuğ Uçar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Bölümü'nden 1993 yılında mezun oldu. Lisansüstü çalışmalarını aynı bölümde 1998 yılında tamamladı. 


Ertuğ Uçar, güncel sanat çalışmalarıyla Almanya ve Türkiye'de sergilere katıldı. Çeşitli mesleki ve popüler yayınlara yazılar hazırlıyor. Üç öykü kitabı yayınlandı. 1993'ten 1999'a dek Antalya, Ankara ve İstanbul'daki mimarlık bürolarında çalıştı ve serbest olarak mimarlık yaptı. 


Uçar, 2000 yılından bu yana Teğet Mimarlık bünyesinde yönetici ortak olarak profesyonel mesleki çalışmalarını sürdürüyor. Ertuğ Uçar, 2006-2007 öğretim yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, 2007-2008 ve sonrasında bugüne dek İstanbul Teknik Üniversitesi'nde mimari stüdyo yürütücülüğü yaptı.


Ertuğ Uçar ve Teğet Mimarlık!


Teğet Mimarlık Limited Şirketi, 1996 yılında kazanılan Bandırma Cin Çukuru Kent Merkezi Mimari Proje Yarışması'nın ardından Ankara'da kuruldu. 


Burada 4 yıl faaliyet gösterdikten sonra 2000 yılında...