17 / 05 / 2024

Ertuğrul Durak düzce

Ertuğrul Durak düzce

Düzce Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ertuğrul Durak kimdir? Ertuğrul Durak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Durak, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Ertuğrul Alibeyoğlu: Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yapılan düzenleme kapsamında artık mesleki yeterlilik belgesi olmayan kişilerin emlak satışı yapamayacağından bahsetti.

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında flaş gelişme!

İzmir'in gayrimenkul zengini Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında dün flaş bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk mirastan men edilen Ayşe Gülden Ünal, hukuk mücadelesinin sonunda mirasın yarısını almaya hak kazandı.

Nazenin Konakları: Diriliş Ertuğrul'un yanındayız!

Milyonların hayranlıkla izlediği Diriliş Ertuğrul dizisinin 2016-2017 ana sponsoru Nazenin Konakları gündemde yer alan Altın Kelebek Ödül Töreni için açıklama yaptı...

Ertuğrul Gazi Türbesi yeniden restore edilecek!

Osmanlı’nın kurucusu Osman Bey’in babası Ertuğrul Gazi’nin Söğüt’teki türbesi dökülüyor. 1 yılda iki defa restore edilen tarihi türbe drenaj sistemindeki hatadan dolayı alttan nem alıyor. Duvarlar şişmeye başladı.

Bursa Ertuğrul mahallesi ilkokul istiyor!

Ertuğrul Mahallesi sakinleri, Mahalle Komitesi ile birlikte, ilkokul ihtiyacına dikkat çekmek için iki yıldır seslerini duyurmaya çalışıyor. Ertuğrul Mahalle Komitesi’nin, düzenlediği basın açıklamasında bir kez daha yetkililere çağrıda bulunuldu

Ertuğrul Çalışkan Karaman'da yapılan projeler hakkında bilgi verdi!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi'nin devam eden projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çalışkan, Piri Reis Vadisi Projesi'nin ilk etap çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Ertuğrul Bul: Konut satışlarındaki artış riskleride arttırıyor!

FU Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul, TÜİK verilerine göre yılın ilk dört ayı sonucunda konut satışları 416 bin 535 olarak gerçekleşirken bu rakamın son 3 yılın rekoru olduğunu belirtti.

Ertuğrul 6 Bursa projesi iletişim bilgileri!

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Ertuğrul 6 Bursa projesi 686 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje içerisinde 22 konut ve 12 dükkan bulunuyor. Ertuğrul 6 Bursa projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

1936 yılında Ertuğrul Kışlası arkasında bulunan 1.716 metrekare arsa 6 liraya kiraya verilecekmiş!

1936 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Ertuğrul Kışlası arkasında bulunan 1.716 metrekare arsa 6 liraya kiraya verilecekmiş, yine aynı ilanda Ihlamur Köşkü bahçesinde yetişen otlar 12 liraya satılacakmış.

Ertuğrul Durak kimdir?

Düzce Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ertuğrul Durak kimdir? Ertuğrul Durak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Durak, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ertuğrul Kurdoğlu dün son yolculuğuna uğurlandı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne hayat veren Atatürk Barajı başta olmak üzere birçok projeye imza atan Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu dün son yolculuğuna uğurlandı....

Ertuğrul Durak düzce Haberi

Ertuğrul Durak düzce

Ertuğrul Durak kimdir?

Ertuğrul Durak,  1967 yılında Kars/Sarıkamış da doğmuştur. Lise eğitimini Erzurum Atatürk Endüstri Meslek Lisesinde, Lisans eğitimini Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesinde ve Yüksek Lisans eğitimini ise Ankara Gazi Üniversitesinde tamamlamışlardır. 


Sırasıyla Trabzon Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğünde memuriyetin ardından  Bayburt Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Şube Müdürü, 2000-2002 yılları arasında Bayburt Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı, 2002-2005 yılları arasında Aydın Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı, 2005-2006 yılları arasında Bilecik Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı, 2006-2008 yılları arasında Bitlis Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde İl Müdürü, 2008-2009 yılları arasında Mardin Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde İl Müdürü olarak yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. 


Bilahare  Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Çoğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ve Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğünde Teknik...