06 / 05 / 2024

Ertuğrul Şen kimdir

Ertuğrul Şen kimdir

İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, Türkiye ekonomisi ve son kullanıcı için önem taşıyor. Çünkü yalıtımla kışın ısıtma, yazında soğutma amacıyla harcanan enerjiden ortalama yüzde 50 tasarruf sağlanıyor.

Su yalıtımı binaları depreme karşı korur!

Yaklaşık 20 bin kişinin hayatını kaybettiği 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden 16 yıl geçti ama Türkiye hâlâ depreme hazırlıklı değil.

Ertuğrul Şen: Su yalıtımı binaları depreme karşı koruyor!

İzoder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, "Depremlerin yol açtığı büyük yıkımların en önemli nedenlerinden biri korozyon. Herhangi bir yoldan binaya sızan suyun yol açtığı korozyonu önlemek ancak su yalıtımıyla mümkün" dedi.

Kentsel dönüşüm fırsatı iyi değerlendirilmeli!

İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şen," Türkiye çapında başlatılan Kentsel Dönüşüm süreci, su yalıtımı uygulamaları için büyük bir fırsat ve inşa edilen tüm yeni binalardaki su yalıtımının standartlara uygun yapılması çok önemli” dedi.

17 milyon konutun yalıtımı 10 milyar dolar kazandıracak!

Türkiye'de 20 milyon konutun bulunduğunu ve 2002'den bu yana bunun 3 milyon adedinin yalıtımının yapıldığını belirten İZODER Başkan Yardımcısı Şen, tüm konutların yalıtımının yapılması halinde 10 milyar dolarlık enerji tasarrufu sağlanacağını söyledi.

Ertuğrul Şen: Akıllı apartman yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir!

Kötü yalıtım yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz. Doğalgaz ve elektriğe daha fazla para ödüyoruz. İzoder Başkan Yardımcısı Şen, “Akıllı yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir” dedi...

Ertuğrul Şen: Yalıtımda AB'nin 7 kat gerisindeyiz!

Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği ( İZODER ) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, yalıtım sektörü için 2013'ün inişli çıkışlı bir yıl olduğunu söyledi...

Ertuğrul Şen: Yalıtım konusunda AB'nin 7 kat gerisindeyiz!

Türkiye'nin son yıllardaki olumlu gelişmelere rağmen yalıtım konusunda AB ülkelerinin 7 kat gerisinde olduğu bildirildi. İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen 'Yalıtım konusunda AB'nin 7 kat gerisindeyiz' dedi...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Ertuğrul Alkılıç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Alkılıç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ertuğrul Alkılıç tarafında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ertuğrul Özkök'ten Ağaoğlu'na tablo telefonu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ertuğrul Özkök bugün köşesinde sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf üzerine Ali Ağaoğlu'nu aradığını yazdı. İşte o yazı..

Ertuğrul Şen: Enerjinin israf edilmemesi için ısı yalıtımı şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, “Yıllık enerji tüketiminin yüzde 72’sini ithal eden Türkiye’de, tüketilen toplam enerjinin yüzde 40’a yakını binalarda kullanılıyor. Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımı yaparak yüzde 50 tasarruf sağlamak öncelikli sorumluluk ve zorunluluğumu

Nazenin Konakları: Diriliş Ertuğrul'un yanındayız!

Milyonların hayranlıkla izlediği Diriliş Ertuğrul dizisinin 2016-2017 ana sponsoru Nazenin Konakları gündemde yer alan Altın Kelebek Ödül Töreni için açıklama yaptı...

Bursa Ertuğrul'un okul sorununu Nilüfer Belediyesi çözecek!

Başkan Burada karavanını Ertuğrul Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey sorunları yerinde dinledi. Bozbey, okul ihtiyacı başta olmak üzere mahallenin tüm taleplerini yerine getirmeye çalışacakları sözünü verdi.

Ertuğrul Günay Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı şikayet etti!

Kültür eski Bakanı Ertuğrul Günay, twitter hesabından Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na şikayet etti. Eroğlu bu şikayete kayıtsız kaldı.

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Berkay Şeşen kimdir?

2010 yılında, Süha Özcan Afacan ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran Mimar Berkay Şeşen kimdir? Berkay Şeşen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'ndan kızına miras şoku!

İzmir'in gayrimenkul zenginlerinden Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu, kendisine vasi tayin edilmesini isteyen doktor kızı Ayşe Gülden Ünal'ı 100 milyon liralık mirasından men etti.

Selin Özertuğrul Öğütçü kimdir?

Derinyeşil Mimarlık & Danışmanlık’ta tasarımcı mimar olarak çalışmakta olan Mimar Selin Özertuğrul Öğütçü kimdir? Selin Özertuğrul Öğütçü, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Selin Özertuğrul Öğütçü..

Nursi Çeleğen kimdir?

Kahramanmaraş Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen kimdir? Nursi Çeleğen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nursi Çeleğen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nursi Çeleğen..

Ertuğrul Şen kimdir Haberi

Ertuğrul Şen kimdir

Yalıtım, Türkiye ekonomisi ve son kullanıcı için önem taşıyor. Çünkü yalıtımla kışın ısıtma, yazında soğutma amacıyla harcanan enerjiden ortalama yüzde 50 tasarruf sağlanıyor. Bu da doğalgaz ve elektrik faturalarını yarı yarıya düşürüyor. Yalıtım uygulaması yapılmamış bir binada ısı kaybmın en çok olduğu yerler pencereler ve çatılar ve buralarda yüzde 25 ısı kaybı yaşanır. Enerjimizi boşa harcamadan, güvenli ve konforlu yapılarda yaşamayı hedefliyor, aynı zamanda yüzde 50'ye varan tasarruf elde etmek istiyorsak, binalarımızın tamamım ısı yalıtımı ile koruma altına almamız şart. 


Sektör cirosu 12 milyar TL

'Kentsel Dönüşüm' ile yurt genelinde 6 ila 7 milyon konutun yenilenmesi hedefinin, sektöre uzun soluklu fayda sağlayacağına inanıyoruz. 'Kentsel Dönüşüm'ün yanı sıra 'Enerji Verimliliği Kanunu', 'Enerji Kimlik Belgesi' uygulaması gibi etkenler, sektörel büyümeye olumlu yansıyacak. Bu...