13 / 05 / 2024

Ertuğrulgazi dönüşüm

Ertuğrulgazi dönüşüm

Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki yenilenen bloklarda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sağlam ve modern, örnek yeni bir yaşam alanına daha kavuştuğunu söyledi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Hanatolia Geri Dönüşüm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hanatolia Geri Dönüşüm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özer tarafından kuruldu.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Bingöl Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de itiraz!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahibi olan Mehmet Ertuğrul, sözleşmenin kendilerini tatmin etmediğini söyleyerek projeye itiraz etti.

Karabük Eflani'de değişim ve dönüşüm başlıyor!

Karabük Eflani Belediyesi 2017 yılı bütçesini 3 milyon 300 bin TL olarak belirledi. Hiç bir kuruma ve özel sektöre borcu olmayan belediyenin başkanı İbrahim Ertuğrul, ileçnin değişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirtti.

Batman İluh Deresi'ne kentsel dönüşüm geliyor!

İluh deresinde köklü ıslah çalışmasının yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan bir heyetin Batman’a geleceğini belirten Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, “Bu dere kentsel dönüşüm programına alınabilir” dedi.

Manisa'ya inşaat atıkları için geri dönüşüm tesisi kurulacak!

Manisa Büyükşehir inşaat atıkları için geri dönüşüm tesisi kuracak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, 2016 yılı içerisinde bu tesisi hayata geçirmeyi planladıklarını ifade etti.

Mehmet Ergün Turan Kırıkkale’de kentsel dönüşüm ziyaretinde bulundu!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kırıkkale’de kentsel dönüşüm projesinin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Ziyarete, Mehmet Saygılı, Ertuğrul Kurt ile Gürol Konyalıoğlu da katıldı.

Ertuğrul Şen: Kentsel dönüşümün en önemli unsurlarından birisi yalıtım!

Kentsel dönüşüm yasasının, riskli binaların yıkarak yerine güvenli, sağlıklı ve enerji verimli binalar yapılması amacıyla çıkarıldığını ifade eden Şen, ısı ve su yalıtımının, bu gayeye birebir fayda sağladığını dile getirdi...

TOKİ Diyarbakır'da kentsel dönüşüm yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Diyarbakır Surları 'nı gecekondulardan kurtarmak için başlatılan kentsel dönüşüm projesi sürüyor

Yüreğir'de 6 bölgede kentsel dönüşüm başladı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 6 bölgeyi kentsel dönüşüm alanı ilan ettiklerini belirterek iki pilot bölgede dönüşüm çalışmalarına başladıklarını ve iki bölgede dönüşüm çalışmalarına başladıklarını ifade etti...  

Ankara'da Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mamakta, Yeni 'Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı Kuzey Etabı 1. Kısım içerisinde kalan 5 parselde kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı

Murat Binark: Kentsel dönüşüm çok önemli!

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark: "Kentsel dönüşüm çok önemli. Şehrin merkezinde herkesin oturmak isteyeceği bölgeleri tamamen yeniden oluşturacak modern bir çevreye kavuşmak gerekiyor" dedi  

Ertuğrulgazi dönüşüm Haberi

Ertuğrulgazi dönüşüm


Bursa’nın çağdaş bir geleceğe taşınmasına, yatırımlarıyla öncülük eden Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir bloklarını yenileyerek Yıldırım İlçesi’ne değer kattı. Bölgedeki dönüşüm kapsamında; Huzurevi altında bulunan ve artık eskiyerek çürüğe çıkan Büyükşehir Belediyesi lojmanları yıkılarak, 2 yıllık süre içerisinde yeniden yapıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sağlıklı ve yaşanabilir kent olması yolundaki çalışmaları büyük titizlikle sürdürdüklerini ifade etti. Kentin birinci derecede deprem bölgesinde yer aldığını ve riskli binaların mutlak surette yenilenmesi gerektiğini kaydeden Başkan Altepe, belirlenen ilçelerde kentsel dönüşümler konusunda öncü olduklarını hatırlattı. Kentsel dönüşüm yapılan alanlardan birinin Ertuğrulgazi Mahallesi Mesken Bölgesi’nde bulunan Büyükşehir lojmanları olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “Daha önce bize ait 15 blok lojman bu bölgede yer alıyordu. Bunlar risk oluşturuyordu. Muhtemel depremde mal ve can...