28 / 04 / 2024

ertük inşaat Ömürevler kampanyası

ertük inşaat Ömürevler kampanyası

Samsun'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ertürk İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıklayan firma, 0.98 faiz oranıyla daire sahibi olma imkanı sağlıyor.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

Prefabrik mi geleneksel inşaat mı daha ucuz?

Prefabrik ev ve geleneksel inşaat arasındaki farklardan biri de maliyettir. Bu noktada iki farklı yapının arasındaki maliyetlerini kıyaslamak gerekir. Peki prefabrik mi yoksa geleneksel inşaat mı daha ucuzdur? İşte prefabrik ve geleneksel inşaat arasındaki maliyet farkları...

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurulduu!

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Yılmaz tarafından kuruldu.

Karayel Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karayel Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Yılmaz Murat Karayel tarafından kuruldu.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

Sadakat Yapı Mimarlık İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadakat Yapı Mimarlık İnşaat Müteahhitlik Çekmeköy’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Karacan tarafından kuruldu.

Fores Mimarlık İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fores Mimarlık İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sağır tarafından kuruldu.

Mlk Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlk Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Önal tarafından kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Murat Atalay Mimarlık İnşaat Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Atalay Mimarlık İnşaat Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Atalay tarafından kuruldu.

İnşaatı mühürlenen müteahhit evinde ölü bulundu!

Adana'da yap-sat inşaat işi yapan  51 yaşındaki Bahattin K'nin bir süre önce inşaatı mühürlenmişti. Bunalıma girdiği iddia edilen Bahattin K. evinde ölü bulundu.

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

Kalçık İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalçık İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kalçık tarafından kuruldu.

ertük inşaat Ömürevler kampanyası Haberi

ertük inşaat Ömürevler kampanyası

Samsun'da proje üreten Ertürk İnşaat, yeni kampanyasını başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından enflasyonla mücadeleye destek verdiklerini açıklayan şirketin yönetim kurulu başkanı Levent Ertürk, tarihi bir kampanyaya imza attıklarını söyledi.

Samsun Haber Gazetesi'nden Yunus Ünlü'nün haberine göre, Atakum'da herkesi ev sahibi yapmak istediklerini söyleyen Ertürk, konut sahibi olmak isteyenlere 0.98 faiz oranı imkanı sunuyor. 

Kampanya ile ilgili detayları paylaşan Ertürk, ''Atakum'un en güzel semtlerinden bir olan Ömürevlerinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere her kesime hitap eden ve halkımızın bütçesine uygun olarak başlattığımız bu kampanya da evsiz insan kalmasın istiyoruz. Satışlarımız sınırlı sayıda olduğundan Samsunlular bu kampanyayı kaçırmasın'' diye konuştu.

Ertürk, konuşmasına şu şekilde devam etti: ''Son yıllarda gelişen ve büyüyen Atakum'da Ertürk İnşaat A.Ş olarak her kesime uygun kaliteli ve...