15 / 05 / 2024

ERÜ Atçılık ve Binicilik Merkezi ne zaman açılacak

ERÜ Atçılık ve Binicilik Merkezi ne zaman açılacak

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Atçılık ve Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz, atlarla iletişim kurmanın özellikle sinirsel hastalıkları olan çocuklar için çok faydalı olduğunu belirtti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Satılık ve kiralık ev fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Türkiye'de ev satış fiyatlarında senelik değer artışı yüzde 29,7, kiralardaki değer artışı ise yüzde 16,7 olarak gerçekleşti. Satılık ve kiralık ev fiyatları koronavirüs salgınıyla uçtu.

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Er tarafından kuruldu.

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Toufıc Abro tarafından kuruldu.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dokgöz tarafından kuruldu.

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sami Yıldırım tarafından kuruldu.

ERÜ Atçılık ve Binicilik Merkezi ne zaman açılacak Haberi

ERÜ Atçılık ve Binicilik Merkezi ne zaman açılacak

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Atçılık ve Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz, atlarla iletişim kurmanın özellikle sinirsel hastalıkları olan çocuklar için çok faydalı olduğunu belirterek, "Bu nedenle merkezimiz bünyesinde rehabilitasyon merkezi inşa etmeye çalışıyoruz. Tıp Fakültesinde tedavi gören bu tür çocuklarımızı, merkezimizde sağlıklarına kavuşturacak alternatifler sunmak istiyoruz" dedi.


Onmaz, merkezin açılışı dolayısıyla Veteriner Fakültesinde düzenlenen kokteylde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 31 Ağustos'ta kurulan merkezin bugüne kadar hem ulusal hem de uluslararası bilimsel etkinliklere ev sahipliği yaptığını söyledi.


En büyük hedeflerinden birinin Türkiye'de unutulmaya yüz tutmuş atçılık ve binicilik sporunu dünya çapında ön plana çıkarmak olduğunu ifade eden Onmaz, şöyle devam etti:


"Yarış sektöründe özellikle Bayerli ırkından gelen atlar, şu anda ülkemizde mevcut değil. Bunlar tamamen İngiliz atlarının bir...