12 / 05 / 2024

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Anne babalar hemen başvursun! Çocuk başına 1300-1500 TL yardım alabilirsiniz! 

Devlet, yardıma ihtiyacı olan ailelere ve çocuklu annelere yönelik yardım kampanyalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede, çocuk sahibi annelere yönelik sevindirici bir haber verildi. Devlet, geri ödemesiz olarak 1500 TL nakit para desteği sağlayarak çocuk parası ödemesine ek bir yardım sunacak.

A101 Sleepy çocuk bezi 179 TL, Fairy Power sprey 39 TL, Kütahya fincan 149 TL! A101 kataloğu 5 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta katalogda Sleepy çocuk bezi 179 TL, Fairy Power sprey 39 TL, Kütahya fincan 149 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, A101'de diğer ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ocak kataloğu...

Çocuk parası hesaplara yatırıldı mı? Çocuk desteği kaç lira 2022? İşte e-Devlet çocuk desteği başvuru ve sorgulama...

Çocuk parası (Çocuk Destek Bileşeni), Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde ihtiyaç sahibi hanelere ödeniyor. Peki, çocuk parası yatırıldı mı? Çocuk parası kaç lira 2022? İşte çocuk destek bileşeni ile ilgili merak edilenler...

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Okmeydanı Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binası kaydı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarının çökmesi nedeniyle kayma meydana geldi.

Okmeydanı Hastanesi'nin istinat duvarı çöktü!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarı çöktü. Çökmenin ardından klinik binasında kayma meydana geldi.

Sabahattin Gazioğlu Onkoloji Hastanesi 23 Mayıs'ta açılıyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk Oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hastanesi 23 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi.

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hastanesi tadilat işi 7 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Süt Çocuğu ve Yenidoğan Servislerinin Tadilatı yapım işi 7 Ağustos tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor.

Boğaziçi Yönetim Site Yönetimleri Çocuk Şenlikleri Haftası sona erdi!

Boğaziçi Yönetim Aş Tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı çerçevesinde 23 Nisan Çarşamba gününün bulunduğu hafta boyunca sitelerde gerçekleşen çocuklara yönelik eğlenceler sona erdi.

Viko, Elif ve Enerji Çocuk filmi ile Enerji Verimliliği Haftası'nı kutladı!

VİKO, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirdiği anlamlı programla bugüne ve geleceğe değer katmaya devam etti. Viko, Elif ve Enerji Çocuk filmi ile Enerji Verimliliği Haftası'nı kutladı...

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi Haberi

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi

Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) yapımı devam eden ve yüzde 40'ı tamamlanan ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemeler yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, "Önce 2 bin metre bir inşaat alanı olursa ERÜ'ye yeter, kan kanseri olmuş çocuklara ilik nakli burada yapılır" diye düşündüklerini dile getiren Mehmet Özhaseki, daha sonra İstanbul'daki hayırseverlerin de desteğiyle bugün geldikleri noktada 10 bin metre inşaat alanı olan kocaman bir hastane yaptıklarını söyledi.

Özhaseki, inşaatın sürdüğünü belirterek, "Burada 40 özel oda dizayn ediliyor. Bu, Kayseri'nin ihtiyacına cevap vermenin çok ötesinde bir şey. Tüm Türkiye'den gelecek yavrularımızın...