03 / 05 / 2024

Eryaman Endora ne zaman teslim

Eryaman Endora ne zaman teslim

Endora Eryaman resimleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'da yer alan Endora Eryaman Evleri kapsamında yer alan konutların tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Eryaman Endora iletişim!

Eryaman Endora iletişim bilgileri kapsamında projeye satış ofisi telefon numarasından ulaşım sağlanıyor. Eryaman Endora projesinin satış ofisi telefon numarası 0312 247 30 90 şeklinde belirlendi...

Endora Eryaman teslim tarihi!

Arıkan Gündüz Yapı tarafından yükselen Endora Eryaman teslim tarihi ile ilgili detaylı bilgiler haberimizin devamında yer alıyor...

Eryaman Endora fiyat!

Eryaman Endora fiyat listesi kapsamında konutların fiyatlarıyla ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Konum Eryaman fiyat listesi!

Atayıldız Grup imzasıyla Ankara'nın eşsiz konumuna sahip Eryaman'da inşa edilen Konum Eryaman projesi  satışa çıktı. Peki projede satış fiyatları ne kadar? İşte Konum Eryaman fiyat listesi...

Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi!

Kulüp başkanları Murat Cavcav ve Mehmet Yiğiner, 3 yıllık tahsis protokolüne imza attı. Başkentin sarı-lacivertli ve kırmızı-siyahlı ekiplerine tahsis eden protokole imza attı...

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ankaragücü'ne stat müjdesi!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne stat müjdesi verdi. Özhaseki, Ankaragücü'nün ikinci yarıda maçlarını Eryaman'da oynayacağını açıkladı.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Eryaman Oyak Göksupark ne zaman teslim?

OYAK,  Ankara Eryaman'da dev bir konut projesine hazırlanıyor.  1876 daireden meydana gelen Eryaman Oyak Göksupark projesinde fiyatlar 191 bin TL'den başlıyor. Peki Eryaman Oyak Göksupark ne zaman teslim?

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

İçinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları ve dinlenme alanları ve daha bir çok sosyal olanak seçeneklerinin bulunduğu Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

Eryaman Concept Ankara ne zaman teslim?

3 etap şeklinde Ankara ' da inşa edilen Eryaman Concept Ankara ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Projede 1+1 ve 2+1 daireler mevcut...

Endora Eryaman satılık daire!

Endora Eryaman satılık daire tipleri kapsamında 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Endora Eryaman Konutları'nın sosyal olanakları arasında oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness center mevcut.

Eryaman Endora ne zaman teslim Haberi

Eryaman Endora ne zaman teslim

Endora Eryaman projesi, Ankara'da Eryaman'da yükseliyor. Endora Eryaman resimleri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Arıkan Gündüz Yapı projesi olan Endora Eryaman Evleri kapsamında 160 daire yer alıyor. 3 bloktan oluşan Endora Eryaman Evleri satılık daire tipleri 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Projede yer alan konutlar 130 metrekarelik alana sahip. Endora Eryaman Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Ankara Endora Eryaman Evleri teslim tarihi Nisan 2014 olarak belirlendi. Projede yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları ve fitness center yer alıyor. 



Endora Eryaman resimleri!




Endora Eryaman resimleri!