07 / 05 / 2024

eryaman göksupark konut fiyatları

eryaman göksupark konut fiyatları

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. Projede toplam 1.876 adet konuta yer veriliyor...

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne?

Kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirime gitti. Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisinin ardından gözler özel bankalara çevrildi. Peki bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Almanya'nın seçim gündemi konut krizi!

Almanya Berlin'de baş gösteren konut krizi ülke gündeminin en büyük sorunlarından biri haline geldi. Yaklaşan seçimlerde de en büyük konut konut fiyatları oldu. 

Türkiye'de konut satış süreleri düşüyor! Konutlar 37 günde el değiştiriyor!

sahibinden Ağustos Ayı Emlak Endeksini yayımladı. Endekse göre, konut satış süresi hızla düşüyor, Türkiye’de konutlar ortalama 37 günde el değiştiriyor.

Konut satışında geçen yıla göre yüzde 23,5’lik artış!

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2020-2. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre, konut satışları, 2020 yılının aynı döneminde 624 bin adede ulaşarak yüzde 23,5’lik bir artış sağladı.

Eryaman Göksupark'ta yaşam başladı!

OYAK İnşaat imzasıyla Ankara Eryaman’da inşa edilen toplam 1.876 konutluk Göksupark projesinde yaşam başladı.

Emlak Konut GYO'dan 15 günde 6.4 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Konut alanların 2 yıl ödeme yapmadığı, peşinatın yüzde 5’e çekildiği kampanyada 15 günde 6.4 milyar TL değerinde 5 bin 250 konut satışı gerçekleştirildi. 

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Şeyma Şehirli: Artan göçler konut satışlarını yükseltiyor!

Nüfus artışının, nüfusun yaş dağılımının, cinsiyet, medeni durum, eğitim durumun konut talebini etkilediğini söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Müdürü Şeyma Şehirli, ''Hane halkının küçülmesi ve artan göçler konut satışlarını yükseltiyor'' diye konuştu.

Haftanın son gününde konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

Konut kredisi faizlerindeki indirimler devam ediyor. 8 aydır düşüş gösteren konut kredisi faiz oranlarında, bu hafta bankaların konut kredisi faiz oranları değişti? 

eryaman göksupark konut fiyatları Haberi

eryaman göksupark konut fiyatları

2020 yılı Ağustos ayında dairelerin teslim edileceği Oyak Göksupark projesinde fiyatlar 191 bin TL'den başlıyor. Proje 15 blokta toplam 1.876 daireden oluşuyor. 
 

Peyzaj alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen Oyak Göksupark Evleri Ankara Eryaman'da yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. 
 
15 blok şeklinde yükselen Oyak Göksu Park projesinde teslimatlar 2020 yılının Ağustos ayında yapılacak. 
 
Oyak Göksu Park Konutları konum olarak, otobüs duraklarına 3 dakika, metro, eğitim kurumları, en yakın hastane ve Göksu AVM’ye 5’er dakika, şehir merkezine 20 dakika ve havaalanına 30 dakika mesafede inşa ediliyor. 
 

Eryaman Göksupark konut fiyatları!
Oyak Göksu Park daire fiyatları 191 bin TL'den başlıyor ve 725 bin Tl'ye kadar çıkıyor. Oyak Göksu Park Evleri'nde öncelikli olarak 10 yılını dolduran 153 bin OYAK...