05 / 05 / 2024

Eryaman Stadıhazır

Eryaman Stadıhazır

22 bin kişilik Eryaman Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Gerçekten her yönüyle dört dörtlük stadı hep birlikte gezdik. İnşallah, önümüzdeki pazartesi günü Ankaragücü-Alanyaspor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak." dedi...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Eryaman Stadı, ikinci yarıya hazır hale gelecek!

Ankara'nın Eryaman semtinde inşaatı devam eden Eryaman Stadı, ikinci yarıya hazır hale gelecek. Stadyumda yaklaşık 3 bin sarı koltuğun monte edilmesi devam ediyor...

Eskişehirspor Stadı tam hazır olmadan açılmayacak!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: "Önümüzdeki 5-6 aylık kısmı heba etmemek adına, stadyumu tam hazır olmadan açmayı düşünmüyoruz" dedi.

Timsah Arena karşılamalara hazır değil!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Şanlıurfa Atatürk Stadı yeni sezona hazır!

Son 26 yılda drenajı yenilenmediği için her sezon yapılan ek çalışmalarla maçların yapıldığı 55 yıllık statta zeminin sezona hazır olduğu gözleniyor. Bozuk olan bölümleri ek cim takviyesi yenilenen stat her gün düzenli olarak sulanıyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı yeni sezona hazır!

Diyarbakır Atatürk Stadı yeni futbol sezonuna hazır hale getirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, yaptığı açıklamada, statta zeminin sezona hazır olduğu söyledi.

İzmir Atatürk Stadı'nın zemini Eylül'e hazır!

İzmir Atatürk Stadı'nın saha zemininin değiştirilmesi çalışmaları tamamlandı. Stat, eylül ayının ortasında futbol oynamaya hazır hale gelecek.

Karşıyaka Stadı arazisinin önünü açmaya hazırız!

Karşıyaka Spor Kulübü’nün bir an önce yeni stadına kavuşabilmesi için, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin karşısında yer alan ve Karşıyaka camiasının da talep ettiği arazinin önünü açmaya hazır olduğu açıklandu...

Samsun 19 Mayıs Stadı yeni sezona hazır!

İhale bedeli ile birlikte yaklaşık 130 milyon TL’ye mal olan Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda toplam 300 bin metreküp dağ malzemesi ile dolgu, 90 bin metreküp hazır beton, 8 bin metreküp inşaat demiri ve 4 bin 500 ton da çelik kullanılacak.

Samsun 19 Mayıs Stadı yeni sezona hazır!

Samsun'da yapımı devam eden 33 bin 919 kişilik son teknoloji ürünü akıllı stadın gelecek sezona hazır olacağı bildirildi. Akıllı stadın toplam maliyetinin 130 milyon TL olduğu açıklandı.

TOKİ Antalya Stadyumu'nun tribünleri dışarıdan hazır getirilecek!

Maliyeti 100 milyon liranın üzerinde olması beklenen TOKİ Antalya Stadyumu projesinde değişikliğe gidildi. Projede yerinde dökme beton ile yapılması planlanan tribünlerin dışarıdan hazır getirilmesine karar verildi...

Türkiye Hazır Beton Birliği soruyor: Türkiye depreme hazır mı?

Deprem kuşağında olan ülkemizde çok sayıda insanımızı kaybettik. Bu nedenle Türkiye Hazır Beton Birliği, ‘deprem’ ile yaşamayı öğretmek, kaliteli yapılaşma bilincini aşılamak ve hayat kurtarmak için çalışmalarına devam ediyor...

DSİ'de su kaynağı hazır olan projelere öncelik veriliyor!

Su kaynağı hazır olan projelere öncelik verildiğini belirten DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Ali Kılıç, DSİ'de ödenek sıkıntısı olmadığını belirtirken tozlu dosyaların hayata geçirildiğini söyledi...

Eryaman Stadıhazır Haberi

Eryaman Stadıhazır

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yapımında sona yaklaşılan 22 bin kişilik statta incelemelerde bulundu. Kasapoğlu'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki de eşlik etti.

Habertürk'te yer alan habere göre; Kasapoğlu, "Gerçekten her yönüyle dört dörtlük stadı hep birlikte gezdik. İnşallah, önümüzdeki pazartesi günü Ankaragücü-Alanyaspor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak." dedi.

Kasapoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti; "Malumunuz son 17 yıl, saygı değer Cumhurbaşkanımızın önderliğinde spor ve sporcu için çok anlamlı, devrim dolu yıllar. Bu devrim dolu yılların bir parçası olarak da şu an Ankara Eryaman Stadı'ndayız. Türkiye, dünyanın en modern, yeni tesislerine sahip. İnşallah spor hamlemizle birlikte, yeni dönemde sporumuzu elbirliğiyle başarıya ulaştıracağız." açıklamasında bulundu.

Eryaman Stadı'nın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese...