02 / 05 / 2024

Eryaman Stadında hafriyat çalışmaları tamamlandı

Eryaman Stadında hafriyat çalışmaları tamamlandı

Hafriyat çalışmaları tamamlanan 22 bin kişilik yeni stadın temeli önümüzdeki günlerde Eryaman’da atılacak. Projeyi Vodafone Arena’nın mimarı çizdi. Yıllardır modern stat özlemi çeken başkentli futbol severlerin hasreti son buluyor.

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Eryaman Stadı açıldı!

Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapılarını açtı.

Eryaman Stadı yarın açılıyor!

Başkentlilerin merakla beklediği Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla açılacak.

Eryaman Stadı, 28 Ocak'taki Ankaragücü-Alanyaspor maçı ile açılacak!

22 bin kişilik Eryaman Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Gerçekten her yönüyle dört dörtlük stadı hep birlikte gezdik. İnşallah, önümüzdeki pazartesi günü Ankaragücü-Alanyaspor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak." dedi...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, yapımı devam eden Eryaman Stadı'nın sezonun ikinci yarısına da yetişmeyeceğini iddia etti.

Eryaman Stadı, ikinci yarıya hazır hale gelecek!

Ankara'nın Eryaman semtinde inşaatı devam eden Eryaman Stadı, ikinci yarıya hazır hale gelecek. Stadyumda yaklaşık 3 bin sarı koltuğun monte edilmesi devam ediyor...

Eryaman Stadında hafriyat çalışmaları tamamlandı Haberi

Eryaman Stadında hafriyat çalışmaları tamamlandı

19 Mayıs Stadı'nın yerine 42 bin kişilik yeni bir stat yapımı ile ilgili çalışmalar sürerken Büyükşehir Belediyesi, başkentin yeni cazibe merkezlerinden Eryaman'da inşa edeceği modern stadın temelini önümüzdeki günlerde atmaya hazırlanıyor. Eryaman Metrosu'nun hemen yanında inşa edilecek olan stadın Haziran 2017'de tamamlanması bekleniyor.


EN SON TEKNOLOJİLER KULLANILACAK

büyükşehir Belediyesi'ne ait arazi üzerine inşa edilecek Eryaman Stadı'nın projesi Vodafone Arena'nın mimarı Bünyamin Derman tarafından çizildi. İlk etapta 19 bin kişilik olarak tasarlanan statta yapılan ufak değişikliklerle koltuk kapasitesi 22 bine çıkarıldı. 41 adet VIP locanın da bulunacağı modern stadın yanında ayrıca sporcu ve misafir konaklama alanları bulunacak. En lüks LED ekran teknolojilerinin kullanılacağı stadyumda otopark, mescit ve restoranlar da yer alacak.


'BAŞKENTE YAKIŞACAK BİR SPOR TESİSİ OLACAK'

Stat alanındaki hafriyatın kaldırılması için yoğun bir...