03 / 05 / 2024

Eryap Isı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Eryap Isı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Eryap Isı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Kaya imzasıyla kuruldu.

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertüzün tarafından kuruldu.

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Cin tarafından kuruldu.

Eryap Mühendislik İnşaat 75 milyon TRY'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 75 milyon TRY nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eryap Mühendislik İnşaat'tan 125 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eryap Mühendislik İnşaat, 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle düzenlenen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Keskin Isı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Isı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Özkan Keskin tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ory Isı İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Ory Isı İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Ve Metal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Yaman tarafından kuruldu. 

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ergün tarafından kuruldu.

Samsun 3. İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Eryap Isı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Eryap Isı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Eryap Isı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Kaya imzasıyla kuruldu. 


Eryap Isı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...