02 / 05 / 2024

Erzincan Altınbaşak projeleri

Erzincan Altınbaşak projeleri

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Erzincan Altınbaşak Belediyesi belde içerisinde ki çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Haydar Polat, birçok mahallede kaldırım ve yol çalışmalarının başladığını belirtti.

Erzincan altın madeniyle ilgili korkutan rapor: Fay hattı üzerinde, 6.5 büyüklüğünde deprem olabilir!

Erzincan İliç'te 9 işçinin toprak altında kaldığı maden faciasının etkileri devam ederken madenin aktif fay hattının üzerinde yer aldığı belirtildi. 

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta kapanışta ABD tarım dışı istihdam verileri ile düşüşe geçen altın, ye hafta da da düşüşüne devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 7 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Babalar günü hediyesi önerileri Altınbaş'tan! Yüzde 40'a varan indirimi kaçırmayın! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar güne sayılı günler kala binlerce kişi hediye arayışına devam ediyor. Altınbaş'tan babalar günü hediyesi önerileri geldi. Bileklikten, yüzüğe tüm takı çeşitlerinde yüzde 40'a varan indirim devam ediyor. Altınbaş 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

İmam Altınbaş Kimdir?

İmam Altınbaş kimdir? İmam Altınbaş’ın mesleği nedir? İmam Altınbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Altınbaş'tan tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Altınbaş, tektaş yüzüklerinde büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Altın cuma indirimi başladı! Yüzde 50'ye varan çılgın indirim Altınbaş'ta! işte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi

Altınbaş indirimlerle kaliteli alışveriş yapmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Altın Cuma indirimleri kolye, küpe ve yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirimlerle satışta. İşte Altınbaş 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Altınbaş`tan flaş açıklama! Baget pırlantalarda kaçırılmayacak indirim! 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan güzel haber! Altınbaş, büyük bir kampanya başlattı!Altumbaş, baget pırlanta yüzüklerde yüzde 43'e varan indirim fırsatı sundu. Peki, Altınbaş'ta baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

4 bin TL’nin altındaki telefonlar! 4 bin TL altında akıllı telefon modelleri hangileridir? İşte keseye uygun telefonlar!

Telefon almayı düşünenler ama bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar uygun fiyatlı akıllı telefon listeleri arıyor. İşte cebinize uygun telefon modelleri!

Erzincan Altınbaşak projeleri Haberi

Erzincan Altınbaşak projeleri

Altınbaşak Belediyesi sınırları içerisinde bulunan birçok mahallede kaldırım ve yol çalışmalarının başladığını belirten Belediye Başkanı Haydar Polat, beldemizi daha yaşanılır, daha modern bir görünüme kavuşturmak için belediye imkânlarımızın tamamını seferber ettik. Beldemizde birçok yerde çalışmalar başladı. Belde halkına daha iyi hizmet verebilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz dedi. 




Başkan Polat; "Göreve geldiğimiz günden beri yaklaşık bir yıl oldu. Beldemizin en önemli sorunlarından biri olarak gördüğümüz yol ve kaldırım çalışmalarına önem verdik. Beldemizin Pınarbaşı mahallesinde bulunan belediyemizin önünde ki 5 bin metrekarelik alanı kilit parke taşı ile döşedik. Ayrıca beldemizin Fırat Mahallesi ve Büyük Kadağan Mahallelerinde yol genişletme çalışmaları yaparak 5 bin metrekare alanda da parke taşı döşemek suretiyle yol ve kaldırım çalışması yaptık. İlimizin değerli iş adamlarından Celal Toraman tarafından yaptırılan...