03 / 05 / 2024

Erzincan Belediyesi 2017 yatırımları

Erzincan Belediyesi 2017 yatırımları

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Erzincan Belediyesi 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesinde yer alan 263 konutu 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ev alacakları dikkatini çeken satışa ilişkin tüm ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Erzincan Belediyesi 3 adet arsa satıyor! 

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Keklikkayası ve Karaağaç mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Erzincan Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 5 iş yerini 11 milyon 300 bin TL'ye satıyor...

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Sultangazi Belediyesi inşasına başladığı huzurevini satılığa çıkardı!

Sultangazi Belediyesi, 2017 yılında 16 milyon liraya ihale ederek yapımına başladığı "Yaşlı Bakım Merkezi"ni satılığa çıkardı. 

Erzincan Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez İlçesi, Fatih mahallesi, 2103 ada 2 parsel nolu taşınmazda konut inşa edilmesi işi 8 milyon 871 bin 335 TL'ye ihale edilecek.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Çorum'da inşa edilmeyen kreş için 477 bin TL mi ödendi?

Çorum Belediyesi 2017'de bir caminin alt katına Gündüz Bakım evi (kreş) yaptırmak için 477 bin TL bedelli ihale açtı. İhaleyi kazanan firma, iddialara göre kreş inşaatına başlamadı.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Erzincan Yenimahalle'deki arsa 3.9 milyon TL'ye yeniden satışta!

Erzincan Belediyesi, Yenimahalle'deki 2 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arsayı yeniden satışa çıkarıyor. Satış ihalesi 6 Kasım'da gerçekleşecek..

Erzincan Millet Bahçesi açıldı!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Belediyesi tarafından inşa edilen Millet Bahçesi ve Kıraathanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Erzincan'da muhtarlık binası olmayan belediye kalmayacak!

Erzincan Belediyesi, projelerle şehri fiziki olarak güzelleştirmeye devam ediyor. Belediye tarafından bölgede 26 muhtarlık binası inşa edilecek.

Erzincan Yeni Mahalle'de 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediyesi Yen Mahalle'de bulunan arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhaşe 4 Eylül'de yapılacak..

Erzincan Belediyesi 2017 yatırımları Haberi

Erzincan Belediyesi 2017 yatırımları


Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik bütçeyle yürüteceği çalışmaların ve projelerin Toplu Başlangıç Töreni ve Yatırım Sezonu Açılışını gerçekleştirdi.

Erzincan Belediye Sarayı önünde gerçekleştirilen törene Erzincan Valisi Ali Arslantaş Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlyas Çapoğlu, , il protokolü ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Erzincan Belediyesi Mehter Takımı Konseri ile devam etti.

Erzincan Belediyesinin 2016 yılı içersinde gerçekleştirdiği yatırımlar ve 2017 projelerinin sergilendiği sinevizyon gösterisinin ardından bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımıza hiç ara vermeden sürdürdük. 24 projemizin çoğunluğunu gerçekleştirdik.  Bu yıl 35 km asfalt 55 km kaldırım çalışması gerçekleştirecek, 10 Binlerce çiçek ve ağacı toprakla buluşturacağız. Cumartesi Pazarı projesi, çok katlı...