07 / 05 / 2024

Erzincan Çakmaktepe Kompleks Madeni projesi çed toplantısı

Erzincan Çakmaktepe Kompleks Madeni projesi çed toplantısı

Erzincan ili, İliç, ilçesi Yakuplu köyü civarında bulunan Çakmaktepe Kompleks Madeni Açık Ocak İşletmesi Kapasite Artışı Projesi yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

Erzincan Kompleks Madeni Kapasite Artış projesinin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da!

Erzincan ili, İliç, ilçesi Yakuplu köyü civarında bulunan Çakmaktepe Kompleks Madeni Açık Ocak İşletmesi Kapasite Artışı Projesi yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

Erzincan'da 3 milyon 265 bin TL'ye satılık arsa!

Erzincan İli Merkez'de yer alan arsanın toplam bedeli 3 milyon 265 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı 2 Temmuz 2014 günü Erzincan İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Aliağa Çakmaktepe Enerji Santrali kapanma noktasına geldi!

8 milyon dolarlık borç için iflas kararı alınan borcu ödeyince iflastan kurtulan Aliağa Çakmaktepe Enerji Santrali şimdi de doğalgaz fiyatlarındaki yükseliş ve elektrik fiyatlarındaki düşüklük nedeniyle kapanma tehlikesi yaşıyor...

Erzincan‘da yılda 6.5 ton altın üretiliyor!

Erzincan'ın İliç İlçesi'ndeki Avrupa'nın sayılı Türkiye'nin ise ikinci büyük altın madeni olan Çöpler Köyü'ndeki sahadan yılda 6.2 ila 6.5 ton arasında altın üretiliyor...

Erzincan'da spor tesislerinin açılışı yapıldı!

Erzincan'da Sporda farkındalık yaratarak, sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla Erzincan Valiliği koordinasyonunda Milli Egemenlik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen proje kapsamında yapılan spor alanlarının açılışı düzenlenen programla gerçekleşti...

TOKİ Erzincan Ulalar kuraları!

TOKİ Erzincan Ulalar'da yapımı tamamlanan 750 adet konut kura çekilişi sonucunda hak sahiplerine verildi. TOKİ Erzincan Ulalar kuraları dün Ulular Belesiyesi Düğün Salonu'nda gerçekleşti. TOKİ Erzincan Ulalar kura sonuçları haberde yer alıyor.

TOKİ Erzincan Ulalar kura sonucu!

Erzincan Ulalar'da TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 750 adet konut dün noter huzurunda sahiplerine verildi. TOKİ Erzincan Ulalar kura sonuçlarının tam listesi haberimizin devamında yer alıyor.

TOKİ Erzincan Ulalar kura çekiliş sonuçları!

Noter huzurunda 9 Mayıs tarihinde yapılan kura çekilişi sonucunda Erzincan Ulalar'da yer alan 750 adet konut hak sahiplerine verildi. TOKİ Erzincan Ulalar kura çekiliş sonuçları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Erzincan Ulalar kura sonuçları!

TOKİ tarafından Erzincan Ulalar beldesinde yapımı tamamlanan 750 adet konutun kura çekimi Ulalar Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. TOKİ Erzincan Ulular kura sonuçlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Erzincan Refahiye ve Edirne Beğendik imar planları değişiyor!

Erzincan Refahiye ve Edirne Beğendik ilçelerine ilişkin ilave ve revizyon imar planı ihalelerini kazandı. Bugüne kadar 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, halen 6 ilçenin daha imar planlarını gerçekleştiriyor...

Erzincan'da kura çekiminde tartışma yaşandı!

TOKİ tarafından Erzincan Ulalar Beldesi'nde yaptırılan konutların kura çekilişi sırasında eski belediye başkanının konuşmasına mevcut belediye başkanının müdahale etmesinin ardından kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Bursa Nilüfer'de 9 milyon 500 bin TL'ye dini kompleks yapılacak!

T.C. Nilüfer Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü, Diyanet Akademisi, İmam Hatip Lisesi, Kız ve Erkek Kur’an Kursları, 3 bin kişilik Camii, Kreş, Spor Salonu ve spor alanları ile yurt, sosyal tesisler ve park alanlarının yer aldığı bir dini kompleks inşa edecek..

Erzincan Akşemsettin Mahallesi'ne yeni park yapılıyor!

Erzincan Belediyesi, Akşemsettin Mahallesinde 650 metrekare alanda yeni park yapım çalışmalarına başladı. İçerisinde çocuk oyun alanı, spor alanları donatılmış dinlenme alanlarının yer aldığı yeni park, yakın zamanda hizmete sunulacak...

Erzincan Çakmaktepe Kompleks Madeni projesi çed toplantısı Haberi

Erzincan Çakmaktepe Kompleks Madeni projesi çed toplantısı

Kartaltepe Madencilik San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Erzincan ili, İliç, ilçesi Yakuplu köyü civarında Çakmaktepe Kompleks Madeni Açık Ocak İşletmesi Kapasite Artışı Projesi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için ÇED Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.




Toplantı Yeri: Yakuplu köyü, Köy konağı 

Toplantı Yerinin Adresi : Erzincan ili, İliç, ilçesi Yakuplu köyü

Toplantı Tarihi: 21.07.2016

Toplantı Saati:...