29 / 04 / 2024

erzincan Ergan Dağı Kış Sporları

erzincan Ergan Dağı Kış Sporları

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gelişmekte olan sanayisi ile yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Erzincan, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi'yle de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini üzerine çekiyor...

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

O ilde doğal gaza zam! En son 2019’da zam gelmişti!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, Erzincan’da hizmet veren Enerya Erzincan Gaz Dağıtım AŞ’nin perakende satış fiyatını düzenledi. İşte detaylar…

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

TOKİ Erzincan Kemaliye alt gelir başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Kemaliye alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar 22 Kasım'da satışa çıkıyor.

Erzincan'da kira ücretleri İstanbul ile yarışıyor!

Erzincan'da kira ücretleri ve konut fiyatları neredeyse İstanbul'a yaklaştı. Kent sakinleri ise artan fiyatlar karşısında oldukça tepkili.

Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarında son durum ne? 

1992 depreminden sonra Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarının yapımı devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 15 bin 600 bina inşa edildi, birçok hasarlı bina ise güçlendirildi.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye satılık 24 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da yer alan 24 adet gayrimenkulü 18 milyon 409 bin 242 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ, Erzincan'da 256 yeni konut inşa edecek!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Nisan'da yapılacak.

Naci Görür: Erzincan'da en az 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Naci Görür, Erzincan çevresinde ile Erzincan’ın doğusunda olan yedisu fayının hassasiyetle baktığı bir konu olduğunu belirtti ve, "Burada da en az 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı fazla" dedi.

Erzincan'da çatıdan düşen inşaat işçisi öldü!

Erzincan'da çatıdan düşerek ağır yaralanan işçi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi...

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

Erzincan'da arazi toplulaştırma kararı!

Erzincan'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

TOKİ'den Erzincan'a 351 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Tercan'da 351 konut ve 5 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

erzincan Ergan Dağı Kış Sporları Haberi

erzincan Ergan Dağı Kış Sporları

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gelişmekte olan sanayisi ile yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Erzincan, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi'yle de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini üzerine çekiyor. 


İl, turizm yönü ile cazibesini sürdürmeye devam ediyor. Erzincan Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) aktif olarak 59 firma faaliyet gösteriyor. Bölgede 10 tesisin inşaatı devam ederken 24 tesis de proje aşamasında. Erzincan teşvikte 4'üncü bölgede olmasına rağmen OSB'de gerçekleştirilecek yatırımlar 5'inci bölge teşvik desteklerinden yararlanıyor. Yaklaşık bir yıldan bu yana Erzincan-İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM), yatırımcıları desteklemek üzere 20 iş yeri ile OSB'de faaliyetlerini sürdürüyor. İlin ihracat rakamlarına bakıldığında ise 2011'de 2 milyon 756 bin dolar, 2012'de 3 milyon 130 bin dolar, 2013 yılında da 3 milyon 104 bin...