01 / 05 / 2024

erzincan projeleri

erzincan projeleri

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırımları tüm hızıyla devam eidyor.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Lütfi Elvan: Erzincan yatırımlarla şahlanacak!

Erzincan'da Cazibe Merkezleri bilgilendirme toplantısına katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, bölgenin sahip olduğu tarihi ve kültürel potansiyeli bakımından da şahlanacağını belirtti.

Ahmet Davutoğlu: Erzincan'a 9 bin 252 konut inşa ettik!

Ahmet Davutoğlu, DİSK Genel Kurulu'ndaki sloganlara ilişkin, "Çalışma ve sosyal güvenlik alanında Cumhuriyet tarihinin en büyük adımları, devrim niteliğinde reformlar Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Başbakanlığı döneminde 13 yıllık AK Parti iktidarında atıldı.

Erzincan'da kentsel dönüşüm çevre alanında 1,000 proje hayata geçirildi!

2009 itibariyle yatırım atağına gecen Erzincan'da kentsel dönüşümden çevreye, altyapıdan kültürel çalışmalara 100 baslık altında 1.000 projeye imza atıldı. Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Başarının arkasında özveriyle çalışan büyük bir ekip var" dedi..

Erzincan ve Erzurum'daki tramvay projeleri Bakanlığa devredildi!

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Erzincan Devlet Hastanesi için yeni bina!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Valiliği'ni ziyaretinin ardından, Atatürk Parkı'ndaki bayramlaşma programına katıldı. Yıldırım, Erzincan'da bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı.

TOKİ'den Erzincan Kemah'a konut geliyor!

Erzincan Kemah İlçesine TOKİ tarafından konut yapılması planlanıyor. Kemah ilçesinde yapılması planlanan baraj projeleri ile üç mahallenin sular altında kalacak olması ve mahalle sakinlerinin ilçeden ayrılmamaları için TOKİ tarafından ilçede proje başlatılıyor.

Erzincan Geçit Deresi rekreasyon projesinde çalışmalar başladı!

Erzincan Belediyesi, yürütmeyi planladığı dev yeşil alan projeleri ile 3 yıl içerisinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 metrekare artırmayı hedefliyor.

HES ve RES ile Enerji Nakil Hatları projeleri için 9 ilde acele kamulaştırma!

Hidroelektrik ve Rüzgar Enerji Santrali ile Enerji Nakil Hatları projeleri için Antalya, Denizli, Sakarya, Erzincan, İzmir, Aydın, Hatay, Giresun ve Karaman'da Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Erzincan'da yeni yaşam alanları inşa edilecek!

Erzincan'ın Kızılay ve Hocabey mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Projeyi hazırlayan ekip tarafından dönüşümün dört etap halinde gerçekleştirileceği bildirildi....

2013 İstanbul projeleri!

Marmaray’dan Haliç Metro Köprüsü’ne, hızlı trenden metro hatlarına kadar şu anda yapımı devam eden ve 2013’te hizmete sunulacak projeleri araştırdık. İşte kente yeni soluklar getirecek 2013 İstanbul günceleri…

TOKİ, yöresel mimari konut projelerini uygulamaya koydu!

Karabük-Safranbolu, Erzincan, Nevşehir, Gaziantep-Islahiye, Malatya, Niğde, Düzce ve Amasya-Merzifon'da yöresel mimarili konut projeleri uygulama aşamasına geçti. Gaziantep-Nizip ve Bolu-Mengen'deki projelerde ihale tarihi alındı

TOKİ yöresel mimarideki konut projelerini hayata geçirdi!

TOKİ Karabük-Safranbolu, Erzincan, Nevşehir, Gaziantep-Islahiye, Malatya, Niğde, Düzce ve Amasya-Merzifon'da yöresel mimarili konut projeleri uygulama aşamasına geçti

Erzincan'da 3 yıllığına kiralık dinamit deposu:1.5 milyon liraya!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:Erzincan'da bulunan 30 tonluk dinamit deposu 3 yıllığına kiralanacak

Arnavutköy konut projeleri!

Yapılacak olan 3. Köprü ve 3. Havalimanı ile Arnavutköy Konut Projeleri 'nin fiyatlarında ciddi artış görülecek...

erzincan projeleri Haberi

erzincan projeleri

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırımları devam ediyor. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu son iki senede Erzincan’ın büyük yatırımlar aldığını belirterek stat ile ilgili açıklamalar yaptı. 


“En büyük projemiz olan Erzincan stadyum uzun yatırımı programınızı alındı. Yaklaşık 60 milyon net ödeneği var. Buna bakanlığımızın desteği ile birlikte de Kalkınma Bakanlığı 60 milyon verdiği 20 milyon da bakanlığımız destek vererek çok güzel bir stat yapacağız” diyen Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu son iki senede de Erzincan’ın büyük yatırımlar aldığını belirtti.


Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu şu açıklamalarda bulundu; “Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak yatırımlarımız son hızıyla devam etmiş olup büyük...