05 / 05 / 2024

Erzincan Stadı ne zaman açılacak 2021

Erzincan Stadı ne zaman açılacak 2021

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Erzincan Stadı ne zaman açılacak 2021 Haberi

Erzincan Stadı ne zaman açılacak 2021

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Erzincan Stadı'nın inşaatında sona gelindi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Erzincan Atatürk Mahallesi'nde yer alan eski stadyumun yerinde hayata geçirilen Erzincan Stadı'nın kullanım alanı 62 bin 547 metrekare olarak belirlendi. Seyirci kapasitesi 12 bin 981 olan stadyumda, alışveriş merkezi ve restoranların dışında spor alanları da yer alacak.

UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen Erzincan Stadı'nda ayrıca 605 araç kapasiteli otopark da mevcut.

İnşaat çalışmalarında sona gelinen Erzincan Stadı'nın  2021-2022 futbol sezonu öncesinde hizmete açılması hedefleniyor.  Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada stadın sosyal donatı alanları ile ilgili bazı bilgiler verdi. 

Ayrancı, şunları söyledi:

"İçerisinde spor salonlarıyla, şehir manzaralı restoranı, alışveriş merkezi ve otoparkı ile sadece maçların oynandığı saatlerde...