03 / 05 / 2024

erzincan sümerbank caddesi

erzincan sümerbank caddesi

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üç ayrı noktada çalışmalara devam ediyor. Bu günün değil 2023 yılının şehrini kurmak için kollar sıvandı. Yapılan çalışmalar ile şehrin çehresi değişiyor...

1952'de çimento dağıtımını Sanayi odası yapacak iddiası! 

1952 yılında Ankara Sümerbank Umum Müdürlüğü'nde Karabük'teki demir işlerinin görülmesi için toplantı yapılmış. Toplantıda çimento dağıtımı işi de görüşülmüş.

1939 yılında çimento ihtiyacı Sümerbank tarafından karşılanmış!

1939 yılında fabrikaların çimento ihtiyacını karşılayamamasından dolayı 1934 yılında çimento imalat ve ihracat işleri Sümerbank'a verilmiş.

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla İstanbul'un göbeğinde, Altunizade Kısıklı Caddesi'nde yükselen Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Litus İstanbul'da 2+1'ler 22.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Peşinde yüzde 8 indirim fırsatı!

Altunizade Kısıklı Caddesi'nde hayata geçirilen Litus İstanbul'da konut satışları devam ediyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 22 milyon 500 bin TL'den başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tarihi Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın balo salonu restore edilecek!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 1937' de inşa edilen, Türkiye'nin ilk Basma Fabrikası özelliğinin yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açılışını yaptığı fabrikalardan biri olan Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın çok amaçlı balo salonu restore edilecek.

Erzincan'daki ipotekli tarla sayısı TBMM gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Erzincan ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

erzincan sümerbank caddesi Haberi

erzincan sümerbank caddesi


Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üç ayrı noktada çalışmalara devam ediyor.


Erzincan Belediyesi İnşaat ekipleri bir yandan Karaağaç ve Gülabibey mahalleleri sınırlarında bulunan ve geçtiğimiz yıl bir kısmı tamamlanan Sümerbank Caddesinde kaldırım çalışması yürütürken diğer bir taraftan da mezarlık rehabilite çalışmaları kapsamında Terzibaba Mezarlığı duvarları ve Yavuz Selim Camisi bahçe düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Yapılan düzenleme çalışmaları ile şehrin çehresi değişiyor. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy konuyla ilgili olarak “Sümerbank Caddesinde kaldırım yenilemesine paralel olarak Terzibaba mezarlığında hazır duvar kalıplarını kullanarak mezarlık duvarlarını yeniliyoruz ve Yavuz Selim Camisinde bahçe düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Kaldırım kaplamada kullandığımız andezit taşını, kendi taş ocaklarımızdan çıkararak kendi tesislerimizde işliyor ve kendi personellerimiz ile kaldırımları kaplıyoruz. Erzincan Belediyesi olarak bu günün değil 2023 yılının şehrini...