05 / 05 / 2024

erzincan toki çukurkuyu evleri son başvuru

erzincan toki çukurkuyu evleri son başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde 5 konut satışa çıkıyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri..

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ'den Erzincan'a 196 konut!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Çukurkuyu mahallesinde inşa edilecek 196 konut için ihale düzenlendi.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Erzincan Çukurkuyu projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Erzincan 196 konut ihalesi 13 Kasım'da!

Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesi 2 .etap 196 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 13 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Erzincan'a 196 yeni konut!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Çukurkuyu projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu Bulutlu 2. Etap ihalesi 6 Kasım'da!

TOKİ Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesi 2 .etap 196 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaatı işi ihalesi 6 Kasım'da...

TOKİ'den Erzincan'a 196 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesinde 196 yeni konut inşa edecek.

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları ne zaman başlıyor?

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları 05 Eylül – 29 Eylül 2017 arasında kabul edilecek. Projeden yüzde 10, yüzde 14 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Erzincan TOKİ 10 yataklı hastane ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Çukurkuyu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor.

erzincan toki çukurkuyu evleri son başvuru Haberi

erzincan toki çukurkuyu evleri son başvuru

TOKİ'nin Erzincan Çukurkuyu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor.


Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri!

1 Nisan'da başvuruların başladığı Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde son başvurular 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. 


Proje kapsamındaki dairelerin başvuruları; T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Erzincan Merkez Şubesi olacak. 


Satış duyurusu için