28 / 04 / 2024

Erzincan üzümlü Bayırbağ 2. Etap toki

Erzincan üzümlü Bayırbağ 2. Etap toki

TOKİ Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap başvuruları yarın başlıyor. Toplam 158 adet konutun açık satışa sunulduğu projede aylık 390,61 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Erzincan Bayırbağ 2. Etap başvuruları!

TOKİ Erzincan Bayırbağ 2. Etap başvuruları 15 Nisan Çarşamba günü başlayacak. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Milli Eğitim Bakanlığı LGS örnek soruları yayımladı...

Milli Eğitim Bakanlığı, tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacı ile hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımladığını açıkladı. İşte haberin ayrıtıntıları...

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeye bayılacaksınız! Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeler çok yönlü temizlik arayanlar için yüksek emiş gücüne sahip. Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgelere bayılacaksınız. Peki Dyson V8 kablosuz elektrikli süpürgeler ne kadar? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Bilecik için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili sınırları içerisinde Gölpazarı Üzümlü KÖK-Üzümlü Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kaş'ta kaçak villa furyası! Pandemiyle rekor kırdı!

Antalya’da eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeken tatil bölgesi olan Kaş'ta kaçak inşaatlar hızla artıyor. Kalkan’ın dışında en yakın yerleşim yerlerinden olan İslamlar, Üzümlü ve Yeşilköy sınırlarında konumlanan Fırnaz Koyu bölgesi de villaların yaygın olarak görüldüğü yerler.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Erbaa'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat Erbaa'ya 2 yeni okul!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

Erzincan üzümlü Bayırbağ 2. Etap toki Haberi

Erzincan üzümlü Bayırbağ 2. Etap toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Erzincan Üzümlü Bayırbağ Tarımköy Uygulaması 2. Etap 'ta toplam 158 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satış yöntemiyle satılıyor.


TOKİ Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap başvuruları yarın başlıyor. Daire fiyatlarının 106 bin 531 TL ile 127 bin 275 TL arasında değiştiği projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor.


TOKİ Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Projede 12 bin 784 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. 


Başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek olan TOKİ Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Satış duyurusu için