29 / 04 / 2024

erzincan valisi kim oldu

erzincan valisi kim oldu

Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Erzincan'ın yeni valisi Süleyman Kahraman...

Erzincan depreminde yaşamını yitirenler unutulmadı! 30 Senenin ardından yine anıldı...

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı. Erzincan valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da deprem hakkında konuşma yaptı.

Erzincan Terzibaba Cami ve Külliyesi'nin temeli atıldı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 1200 kişilik Terzibaba camisi ve külliyenin inşaatında temel atma törenine katılım gösterdi.

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

Erzincan 250 yataklı devlet hastanesinde inşaat sürüyor!

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Kent Konseyi Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yaptı. Erzincan 250 yataklı devlet hastanesindde inşaat yüzde 43 seviyesinde tamamlandı. 

Erzincan'a bin 400 kişilik kongre merkezi geliyor!

Erzincan Üniversitesi kampüs alanına yeni Kültür ve Kongre Merkezi geliyor. Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve yetkililerden kültür merkeziyle ilgili bilgi aldı.

Erzincan'a hızlı tren geliyor!

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, yaptığı açıklamada; "İnanıyorum ki Binali Yıldırım başbakan olduğu durumda da ilimize birçok yatırım gelecektir." dedi. Kahraman, hızlı trenin 5 yıldan önce Erzincan'a geleceğine inandığını da dile getirdi...

Erzincan Kanatlı Kombinası 2016 sonlarında açılacak!

Et ve Süt Kurumu tarafından Erzincan'da inşaatı devam eden Erzincan Kanatlı Kombinası'nın 2016 yılı sonlarında faaliyete geçmesi bekleniyor. Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz kombinada incelemelerde bulundu.

Ergan Dağı Kayak Merkezi çalışmaları tamamlanıyor!

Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne ziyarette bulunan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gerçekleştirilen ziyarete Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve ilgili kurum amirleri eşlik etti

Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir?

Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Erzincan'ın yeni valisi Süleyman Kahraman...

Süleyman Kahraman kimdir?

Merkez Valisi Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman..

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Kemah Kalesi'nde kazı çalışmaları yeniden başladı!

Erzincan'ın Kemah ilçesindeki tarihi kalede kazı çalışmaları bir yıllık aranın ardından yeniden başlatıldı. Kazı çalışmalarını inceleyen Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir,Prof. Dr. Hüseyin Yurttaş ve diğer yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kemah Kalesi'nde kazı çalışmaları yeniden başlatıldı!

Erzincan'ın Kemah ilçesindeki tarihi kalede kazı çalışmaları bir yıllık aranın ardından yeniden başlatıldı. Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, kazı çalışmalarını inceledi. İncelemede bulunan Akdemir, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

erzincan valisi kim oldu Haberi

erzincan valisi kim oldu

Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir?

Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir?


Süleyman Kahraman kimdir?

1956 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kırıkkale,  Ankara  ve  İstanbul  ’da tamamladı.Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünden 1980’de mezun oldu.


1976 yılında TUSAŞ( Türk Uçak Sanayi A.Ş.) Genel Müdürlüğünde iş hayatına başlayıp, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ve Personel Genel Müdürlüğünde çalışmasına devam ederken;


1981 yılında İstanbul Maiyet Memuru (Kaymakam adayı) olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Zeytinburnu Kaymakam Refikliği, Çorum – Ortaköy Kaymakam Vekilliği, Maden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilliği, Saimbeyli, Mengen, Kozluk ve Haymana Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.


1989 yılında Mülkiye Müfettişliği sınavını kazanarak Mülkiye Müfettişliğine...