23 / 07 / 2024

erzincanın doğusuna ne yapılacak

erzincanın doğusuna ne yapılacak

Erzincan'da yapılması planlanan büyük yeşil alan projesi kapsamında, Adliye Sarayı, eski şehirlerarası otobüs terminali ile Terzibaba Camisi'ne kadar olan bölgede yeşil alan oluşturularak şehrin doğusu yeni ve prestijli bir yeşil alana kavuşacak...

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Bedava doğalgaz hangi ayda başlıyor? Bedava doğalgaz ne zaman başlıyor?

Doğalgaz faturalarının ne zaman bedava olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Doğalgaz ne zaman bedava 2023? İşte detaylar!

Doğalgaz ücretsiz mi oldu? Doğalgaz kaç ay bedava? Doğalgaz ne kadar ücretsiz?

Doğalgaz bedava mı oldu? Doğalgaz ne kadar ücretsiz oldu? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Doğalgaz yardımın durumu tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı PTT'ye ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımın durumu tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı PTT'ye ne zaman yatacak? soruları yanıt bulmayı bekliyor. İşte detaylar!

Ürdün'den Netanyahu'nun Kudüs'ün doğusuna 3 bin 500 konut inşa planına tepki!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün doğusuna Yahudi yerleşimciler için 3 bin 500 konut inşa edilmesi talimatı vermesine, Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi tepki gösterdi...

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

Netanyahu'dan Kudüs'ün doğusuna 3 bin 500 konut talimatı!

İsrail Başbakanı Netanyahu, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün doğusuna Yahudi yerleşimciler için 3 bin 500 konut inşa edilmesi talimatı verdiğini açıkladı...

Türkiye Fırat’ın doğusuna sahra hastaneleri kurdu!

Türkiye, Suriye’de Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/YPG’nin hâkim olduğu sınır hattında sahra hastaneleri kurmaya başladı.

Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesi Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kauçuk önlemi!

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gündemdeki 250 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatıyla ilgili açıklama yaptı. Üstün, “Hastanenin depreme dayanıklı olması için direklerin altına deprem emici kauçuklar konacak'' şeklinde konuştu.

erzincanın doğusuna ne yapılacak Haberi

erzincanın doğusuna ne yapılacak


Erzincan'ın doğusunda yapılması planlanan büyük yeşil alan projesi kapsamında,  Adliye Sarayı, eski Şehirlerarası otobüs terminali ile Terzibaba Camisine kadar olan bölgede yeşil alan oluşturularak şehrin doğusu yeni ve prestijli bir yeşil alana kavuşacak. Ayrıca  MİT Bölge Müdürlüğünün eski binası yıkılarak, Erzincan halkının hoş vakit geçirebilecekleri, yeşil alan çalışması, süs havuzları, şehir mobilyaları ve oyun gurupları ile bölge yeni kimliğine kavuşacak.


Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, " Eski terminal binamızın bulunduğu alan ve DSİ yerleşkesinde büyük bir yeşil alan planlaması gerçekleştirdik. Adliye sarayı ile Terzibaba camisine kadar uzanan bölgede planlanan alan 55'bin m2 büyüklüğünde. Ayrıca yıkılan eski MİT bölge binasının bulunduğu alanın peyzaj düzenlemesi yapılarak bu bölgede eksikliği hissedilen fakat yer sıkıntısı nedeni ile  bir...