03 / 05 / 2024

erzurum altyapı yenileme çalışmaları

erzurum altyapı yenileme çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, şehrin içme suyu şebekesini 100 yıl ömürlü borularla döşüyor. Düktil Font borularla yenilenen içme suyu boru hattı döşeme çalışmasına Dadaşköy Yolu’ndan başlandı.

TOKİ'den Erzurum'a 50 konut ve 49 dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum İli Palandöken İlçesi 1.-2. Marketler Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 50 Adet Konut ve 49 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 4 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Erzurum 110 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Erzurum'a 73 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Erzurum'a 386 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum 454 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Dağ Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 454 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum Yakutiye 466 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzurum 1013 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

Erzurum Havalimanı Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Erzurum gündemini çok meşgul eden havalimanı pistine ilişkin son noktayı koyduklarına dikkat çekerek, "İnşallah temmuz ayı bitmeden buraya gelerek bu havalimanının açılışını hep beraber yapacağız" şeklinde konuştu...

TOKİ'den Erzurum Yakutiye'ye 466 yeni konut!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

erzurum altyapı yenileme çalışmaları Haberi

erzurum altyapı yenileme çalışmaları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, şehrin içme suyu şebekesini 100 yıl ömürlü borularla döşüyor. Düktil Font borularla yenilenen içme suyu boru hattı döşeme çalışmasına Dadaşköy Yolu’ndan başlandı. Kemal Alyanak Bulvarı, Çaykur Caddesi ve Şıh Köyü Caddesi’nin de aralarında bulunduğu 17 caddeyle söz konusu yerlere bağlanan 119 sokakta hummalı bir çalışma içerisinde olan ESKİ ekiplerinin altyapı mesaisini yakından inceleyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, söz konusu yatırımın önemine vurgu yaptı. Başkan Sekmen, şunları kaydetti: “İçme suyu şebekesinin tamamlanmasıyla bölgede yaşayan 35 bin kişiye daha kaliteli ve dünya standartlarının üzerinde 24 saat kesintisiz su verilecek. İçme suyu şebekesinin yenilenmesiyle bölgedeki su arızaları sona ermiş, şebekeden kaynaklı su kayıp ve kaçakları ortadan kalkmış olacak. Toplamda 23...