29 / 04 / 2024

Erzurum arıtma tesisi açılışı

Erzurum arıtma tesisi açılışı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev çevre yatırımlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışı yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev çevre yatırımlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışı yapıldı.

Erzurum Karayazı'ya arıtma tesisi inşa edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı’ya Arıtma Tesisi ve İsale Hattı yaptı. Çalışma kapsamında 700 metreküplük içme suyu deposu, 2 adet 100 metreküplük, 1 adet 50 metreküplük depo ve 3000 metre de servis yolu yapıldı.

Erzurum Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı. Yaklaşık 27 milyon Euro'luk yatırım bedeline sahip Erzurum Atıksu Arıtma Tesisi, Avrupa Birliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hibesiyle inşa edildi.

Erzurum Sarıkamış Arıtma Tesisleri'nin inşaatına başlandı!

Sarıkamış Belediyesi, Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında, eski Kars yolu girisinde Atık Su Arıtma Tesisleri yapımına başladı.

Erzurum Belediyesi Meclis Üyeleri Erzurum İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Meclisi Üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, meclis üyeleriyle Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı arıtma tesisini gezdi.

Fevzi Polat Erzurum'daki arıtma tesisini gezdi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan ve meclis üyeleriyle birlikte Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı arıtma tesisini gezdi.

Kütahya arıtma tesisi Kasım ayında açılacak!

Çevre sorunlarını ile boğuşan Kütahya'nın turistik ilçesi Simav, inşaat çalışmaları hızla devam eden Biyolojik Arıtma Tesisi ile yakında hayat bulacak. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, tesisi Kasım ayında hizmete açacaklarını söyledi.

Ak Gıda 8 milyonluk yeni arıtma tesisi kurdu!

Türkiye genelindeki 5 üretim tesisiyle en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi olan Ak Gıda. Pamukova fabrikasında. 8 milyon lira yatırımla dünyanın en yeni teknolojili arıtma tesisini kurdu

Acıgöl Organize Sanayi bölgesindeki arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi...

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ordu Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı...

Ordu atıksu arıtma tesisi açıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

Erzurum arıtma tesisi açılışı Haberi

Erzurum arıtma tesisi açılışı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev çevre yatırımlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın işbirliğinde yapılan tesisin açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Dünya Çevre Günü’nde Çevre Projeleri Açılış Töreni’ kapsamında yapıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla telekonferans sistemiyle Erzurum’da gerçekleştirilen açılışa Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Daire Başkanı Ferruh Parmaksız, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci ile diğer yetkililer katıldı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan tören kapsamında ilk bağlantı Dadaşlar diyarı Erzurum ile gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki telekonferans...