04 / 05 / 2024

erzurum atma kulesi pisti

erzurum atma kulesi pisti

Erzurum'da düzenlenen 2011 Üniversiteler Arası Kış Oyunları için yapılan atlama kulelerinde göçük yaşandı. Kiremitlik tepede, kayakla atlama yarışı antrenmanları için yapılan 5 atlama kulesinden 3'ünün pisti yerle bir oldu...

Erzurum'da depremzedeler için inşa edilecek 575 konutun temeli atıldı!

Erzurum Çat'ta depremzedeler için hayata geçirilecek olan toplam 575 konutun temel atma töreni yapıldı.

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Erzurum'da 592 milyon liralık 38 tesisin temel atıldı!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Erzurum'da yapımı 592 milyon liraya mal olacak 38 tesisin temel atma törenine katıldı.

3. Havalimanı Kontrol Kulesi'nin temeli atılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi Temel Atma Töreni öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılarak konuştu.

Erzurum'daki atlama kulelerinin inşaatında sona yaklaşıldı!

Türkiye'de tek atlama kulesi olma özelliği taşıyan, Erzurum'un simgesi halindeki Kiremitlik Tepe'de bulunan atlama kulelerinin pistlerindeki çökme nedeniyle başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Erzurum Oltu'da Kubbeli Cami'nin temeli atıldı!

Erzurum’un Oltu Güzelsu Mahallesi’nde cami inşaatına düzenlene törenle başlandı. Yeni yerleşim yerine yapılacak olan caminin temel atma törenine mahalle sakinleri katıldı.

Erzurum Oltu'da Güzelsu Mahallesi Camii'nin inşaatı başladı!

Erzurum’un Oltu Güzelsu Mahallesi’nde cami inşaatına düzenlene törenle başlandı. Yeni yerleşim yerine yapılacak olan caminin temel atma törenine mahalle sakinleri katıldı.

Erzurum Fuar Alanı'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, 10 bin metrekare kapalı alana sahip Fuar Alanı’nın temeli törenle atıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli katıldı..

Erzurum Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Erzurum Palandöken Mal Meydanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 579 adet Konut İnşaat’ının temel atma töreni yapıldı.

Erzurum Yakutiye Bilgi Evi'nin temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yakutiye Bilgi Evi projesinin temel atma töreni yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, her mahallede yapılacak olan bilgi evlerinin temelini mahalle çocuklarıyla birlikte attı.

Erzurum Yakutiye Kentsel Dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Erzurum'da kentsel dönüşüm projesi temel atma töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Kentsel dönüşüm iki kelime ama yapmaya kalktığınızda inanılmaz zorlukları olan bir iş." dedi..

Erzurum'da 2. OSB'nin altyapı temeli atıldı!

Erzurum'da kurulma çalışmalarına 1998 yılında başlanan ve son yıllarda hız kazanan 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma töreninde son konuşmayı İçişleri Bakanı Efkan Ala yaptı...

Erzurum Kalesi'nin görünmesini engelleyen SGK binası yıkılacak!

Erzurum Kalesi ve Saat Kulesi’nin Cumhuriyet Caddesi’nden görünmesini engelleyen 10 katlı SGK binası yıkılacak

erzurum atma kulesi pisti Haberi

erzurum atma kulesi pisti


Erzurum'un 2011 yılında ev sahipliği yaptığı 25'inci Dünya Ünivresiteler Kış Oyunları için yaptırılan kayakla atlama kulelerinin önündeki pistlerde toprak kayması meydana geldi.Pistler tamamen kullanılamaz duruma gelirken, otel ve diğer tesisler de boşaltıldı.Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için Erzurum'un merkez Palandöken İlçesi Kiremitliktepe'de 100 milyon lira harcanarak yaptırılan Türkiye'nin ilk kayakla atlama kulelerinde bugün sabah saatlerinden itibaren toprak kayması hissedildi.95 ve 125 metre yükseklikteki iki kulenin önündeki pistlerde görülen açılmalar üzerine Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, AFAD ekiplerini bölgeye götürerek inceleme yaptırdı.Toprak kayması olduğu belirlenen pistler, bugün saat 15.00 sıralarında heyelanla birlikte tamemen dağıldı.Kış sezonunda hiç kullanılmayan, geçen 6 Temmuz günü ise kampa giren Kayak Milli Takım sporcularının atlayış yaptığı pistlerde meydana gelen toprak kayması, çevrede deprem korkusu yarattı.Kimsenin burnunun kanamadığı...