29 / 04 / 2024

Erzurum AÜ Mühendislik Fakültesi

Erzurum AÜ Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi bünyesinde yapılan ek bina hizmete başladı. Düzenlenen açılışa, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın yanı sıra, rektör yardımcıları ve fakülte dekanları da katıldı.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarı tarafından kuruldu.

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi  Şişli'de yapıldı.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

TMSF, İnelsan Mühendislik İnşaat'a ait arsayı 19 milyon 750 bin TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’nin amme borcu nedeniyle haczedilen arsayı satışa sundu.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Zeray tarafından açıldı.

Erzurum AÜ Mühendislik Fakültesi Haberi

Erzurum AÜ Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi ek binasının açılışında Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, binayı gezerek Dekan Prof. Dr. Yaşar Totik’ten bina hakkında bilgi aldı.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Yaşar Totik, “ Fakültemizin büyüme programı çerçevesinde yeni bölümler açılmış olup, gerek lisans gerekse lisansüstü düzeyde öğrenci sayısındaki artışa bağlı olarak ek binaya ihtiyaç duyulmuş ve bu bağlamda Rektörlük Makamınca inşaatına başlanmış, bina 1 yıl gibi kısa sürede bitirilmiştir” dedi.

Yeni yapılan ek bina da 10 lisans, 4 lisanüstü derslik, 2 bilgisayar destekli laboratuvar, 23 laboratuvar, 51 büro, 450 kişilik konferans salonu ve sığınağın bulunduğunu da ifade eden Totik, binanın, endüstri, bilgisayar, metalürji, malzeme, mekatronik ve biyomedikal mühendisliği bölümlerine tahsis edildiğini...