04 / 05 / 2024

Erzurum başvuru işlemleri

Erzurum başvuru işlemleri

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru dönemi 27 Haziran 2016 gününde başlayacak ve devam edecek. Toplam 17 konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 96 bin 650 TL'den başlıyor.

Erzurum Aşkale TOKİ başvuru işlemleri!

Erzurum Aşkale TOKİ başvuru işlemleri 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 66 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru işlemleri!

Toplamda 138 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Erzurum Aşkale başvuru işlemleri...

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri!

1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri...

TOKİ Süloğlu Alt Gelir başvuru işlemleri!

TOKİ Süloğlu Alt Gelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Gönen Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Balıkesir Gönen Konutları başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Proje peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru işlemleri!

TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede peşin ödemeler 9 bin 400 TL'den başlıyor.

TOKİ Adıyaman Gerger başvuru işlemleri!

TOKİ Adıyaman Gerger başvuru işlemleri dün başladı ve devam ediyor. Peşinlerin 7 bin 843 liradan başladığı projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Bursa İnegöl Altgelir başvuru işlemleri!

Toplamda 6 adet dairenin altgelir grubuna satışta olduğu projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. TOKİ Bursa İnegöl Altgelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak.

Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri!

TOKİ'nin Kırıkkale Çelebi projesinde yer alan 5 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. İşte, Kırıkkale Çelebi TOKİ projesi başvuru işlemleri...

Konya Ilgın TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

Fiyatların 91 bin 170 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade sağlanıyor. Peki Konya Ilgın TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

Emekli Ayvacık TOKİ başvuru işlemleri!

Emekli Ayvacık TOKİ başvuru işlemleri 29 Temmuz'a kadar devam ediyor. Başvuru ücretinin 500 lira olduğu projede toplamda 160 adet dairenin emekliye özel satışta.

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuru işlemleri!

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuru işlemleri 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Fiyatların 82 bin 867 TL'den başladığı projede 63 adet daire yer alıyor.

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru işlemleri!

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru işlemleri 15 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 592 adet daireden oluşan proje ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanıyor.

Erzurum başvuru işlemleri Haberi

Erzurum başvuru işlemleri

Ödeme planı kapsamında 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede konutlar açık satış yöntemiyle satılacak. 


TOKİ Erzurum Aşkale Evleri Alt Gelir Grubu'nda toplam 17 konut, kurasız olarak satışa sunuldu. Projedeki daireler açık satış yöntemiyle satılacak.


TOKİ Erzurum Aşkale başvuru dönemi 27 Haziran - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında belirlendi. Projede fiyatlar 96 bin 650 TL ile 115 bin 203 TL arasında değişiyor.



Satış duyurusu için