14 / 05 / 2024

erzurum belediyesi cephe sağlıklaştırma çalışmaları

erzurum belediyesi cephe sağlıklaştırma çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi mekân ve caddelerini modernize ediyor. Büyükşehir Belediyesi, kentsel estetik ve dönüşüm çalışmalarının yanında kent merkezi ve ilçelerde cephe sağlıklaştırılması çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Erzurum Belediyesi'nden satılık 71 gayrimenkul!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan 71 adet gayrimenkul toplamda 253 milyon 943 bin 314,63 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut projesi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi “Korunan tarih dönüşen şehir” sloganıyla başlattığı konut projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Erzurum Belediyesi'nde satılık 17 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken'deki 14 arsayı ve Yakutiye ilçesindeki 3 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 109 milyon 232 bin TL olarak belirlendi.

Erzurum Büyükşehir'den İspir'e muhteşem yatırımlar!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İspir ilçesinde muhteşem yatırımlara imza atıyor. Adeta ilçenin çehresini değiştiren Büyükşehir’in ekipleri, alt ve üstyapı, peyzaj çalışmaları, cephe giydirme ve sağlıklaştırma hizmetleriyle ilçenin makûs talihini değiştirdi.

Düzce Belediyesi'nden dış cephe değişimi için teşvik!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerindeki binaların dış cephe değişimi için mülk sahiplerini teşvik edecek.

Erzurum'da kamulaştırma devam ediyor!

Kentte kamulaştırma çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yeni gerçekleştirdiği yıkım ile iki mahallenin bağlantı yolunu da açmış oldu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi 26 arsayı satışa çıkardı!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 26 arsa 4 Ekim 2016 tarihinde kapalı teklif usulüyle satışa çıkıyor.

Erzurum Hilalkent'e 20 bin metrekarelik park!

‘Yeşil bir Erzurum’ için şehrin dört bir yanında yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir sosyal yaşam alanı daha yapacak.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

Erzurum Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezine 62 kilometre uzaklıkta yol yapım ve bakım çalışmasını sürdürüyor.

erzurum belediyesi cephe sağlıklaştırma çalışmaları Haberi

erzurum belediyesi cephe sağlıklaştırma çalışmaları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi mekân ve caddelerini modernize ediyor. Büyükşehir Belediyesi, kentsel estetik ve dönüşüm çalışmalarının yanında kent merkezi ve ilçelerde cephe sağlıklaştırılması çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Etüt Projeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Gülahmet Caddesi’nin çehresi değişti. Bir dönem büyük ticaret erbabı ve eşrafın yer aldığı Gülahmet Caddesi’ndeki işyerlerinin dış cephe ve tabelaları değişti. Çalışma kapsamında binaların dış cephelerinin bakım, onarım, raspa, sıva ve boyası, dükkânlara ahşaptan alınlık, pervaz ve bina çerçevesi yapılıyor. İşletmelerin çatıları, ahşap ve metal malzemeler vasıtasıyla onarılıyor. Dükkânların bakım ve onarımı yapılıyor. Cadde üzerinde yıllardır yapılmayıp yarım kalan inşaatlar da Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak dış cepheleri boyanıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Etüt Projeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen bu çalışma kapsamında...