02 / 05 / 2024

erzurum belediyesi esnaf kira

erzurum belediyesi esnaf kira

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Erzurum Belediyesi'nden satılık 71 gayrimenkul!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan 71 adet gayrimenkul toplamda 253 milyon 943 bin 314,63 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut projesi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi “Korunan tarih dönüşen şehir” sloganıyla başlattığı konut projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Erzurum Belediyesi'nde satılık 17 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken'deki 14 arsayı ve Yakutiye ilçesindeki 3 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 109 milyon 232 bin TL olarak belirlendi.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

Erzurum Büyükşehir'den 400 noktada çalışma!

Prestij Cadde uygulamaları, cephe sağlıklaştırma, alt ve üstyapı hizmetleri, göletler, ulaşım, asfalt ve kırsal gibi yerel hizmetlerin bütün branşlarında şehri ihya ve inşa çalışmalarını yürüten Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Mühendis ve ekipleri ilçelerde 7/24 görev yapıyor.

Erzurum Telsizler Kavşağı'na yeni park!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, merkez Palandöken ilçesindeki Yıldızkent semtinde bulunan Telsizler Kavşağı’na park yapıyor.

Erzurum Kültür Yolu Projesi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Üyeleri, Erzurum Kalesi ve çevresindeki Kültür Yolu Projesi, Palandöken A.Ş. ve Palandöken Kayak Merkezi’ni gezdi.

Türkiye’nin en büyük güreş arenası Erzurum’a inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, spor projelerinden birini daha hayata geçiriyor. Türkiye’nin en büyük güreş arenasını Erzurum’a yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Olimpiyat Park’ta hummalı bir çalışma içerisinde…

Erzurum Çayırtepe'de asfalt çalışmaları başlıyor!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, köy ve mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor.

erzurum belediyesi esnaf kira Haberi

erzurum belediyesi esnaf kira

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Pandemi nedeniyle İl genelinde uyguladığımız kira indirimlerimiz bir nebze de olsa esnafımızı rahatlatacak" diye konuştu. Sabah'tan Furkan Nehri'nin haberine göre; Sekmen, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kira indirim kararına dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"Belediyemiz müstecirlerinin 5216 sayılı kanununun 26. maddesi doğrultusunda Belediyemiz iştirak şirketlerine verilen işyeri kira bedellerinden 3 aylık dönem için yüzde 75, yine belediyemize ait işyerlerinde üretime yönelik faaliyet gösteren, 10 ve üzeri işçi çalıştıran müstecirlerin işyeri kira bedellerinden 3 aylık dönem için de yüzde 75 kira indirimi yapılmasına karar verdik. Ayrıca Belediyemiz iştirak şirketleri ile 10...