09 / 05 / 2024

erzurum çat gençlik merkzi

erzurum çat gençlik merkzi

Erzurum'un Çat ilçesinde bulunan Çat Çınar Derneği, SODES destekli Gençlik Merkezi ve kütüphaneyi hizmete açtı. Gençlik merkezi ve kütüphanenin açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özsoy kesti...

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi için imzalar atıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Kars Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlerin çeşitli aktivitelerini gerçekleştirebileceği Kars Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı. 

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

NEF, Karaçay Gençlik Spor'un sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren NEF,  "Umudun Takımı" Karaçay Gençlik Spor Kulübü'ne ana sponsor oldu. NEF bugün en az dünya devlerine sponsor olmak kadar değerli ve yıllar boyu devam edecek bir sponsorluğa imza atıyor. 

Sultançiftliği Gençlik Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

erzurum çat gençlik merkzi Haberi

erzurum çat gençlik merkzi


Erzurum'un Çat ilçesinde bulunan Çat Çınar Derneği, SODES destekli Gençlik Merkezi ve kütüphaneyi hizmete açtı. 


Gençlik merkezi ve kütüphanenin açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özsoy ile Çınar Dernek Başkanı Zeki Çiçek birlikte dualar eşliğinde kesti. Milli Eğitim Müdürü Özsoy, Çat'ta sosya- kültürel etkinliklerin hız kazanmasını arzu ettiklerini söyledi. Kütüphane ve ilçe gençliğinin gideceği bir kültür eğitim merkezinin olmasının ilçe adına büyük bir kazanç olduğuna dikkat çeken Özsoy, "İlçemizde kütüphanenin açılması büyük ve önemli bir olay. Çocuk ve gençlerimize kitap okuma alışkanlığı artırılması güzelliklerle buluşturulması için güzel ortamların hazırlanması gerekmektedir. Bu iki önemli merkezin açılması bizleri sevindirdi. Emeği geçen her arkadaşımıza teşekkür ediyorum." dedi.


Çınar Dernek Başkanı Zeki Çiçek ise önceki yıl kurulan derneğin amacının, 'insan ve eğitim' odaklı olduğunu...