02 / 10 / 2024

erzurum çinlilerin yatırımı

erzurum çinlilerin yatırımı

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu beraberindeki heyetle ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti İşadamları Derneği Başkanı Song Zi Bin, Çin ve Türkiye arasındaki ilişkilerin önemine değindi...

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

Çinliler Türkiye'de yatırım için uygun proje arayışında!

Çinlilerin Türkiye’de yatırım için uygun proje arayışında olduğunu dile getiren JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ander, “İçinde AVM, otel, ofis olan gayrimenkul projeleriyle yakından ilgileniyorlar” diye açıklamada bulundu.

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

Mehmet Sekmen yatırım bütçesi kullanımında Türkiye birincisi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bütçe kullanım performanslarının resmi veri sonuçlarına göre yatırım giderlerinde Türkiye birincisi oldu.

Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesi terörü bitirecek!

Erzurum, Kars, Ağrı ve Iğdır'daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Başbakan Yıldırım'ın Diyarbakır'da müjdesini verdiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım hamlesiyle bölgedeki terör olaylarının sona ereceğini umut ediyor.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Erzurum'da teşvikli yatırım sayısı 289’a yükseldi!

Erzurum’da 2001-2015 ekseninde ekonomik hayata kazandırılan teşvikli yatırım sayısı 289’a yükseldi. 15 yılda 85 bölgesel, 204 genel yatırım teşvik belgesi alma hakkı kazandı.

Palandöken A.Ş'den Erzurum'a 16 milyon liralık yatırım!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi iştirak kuruluşu olan ve 5 ay önce faaliyete başlayan Palandöken A.Ş. planladığı 16 milyon liralık yatırımın 6 milyon liralık kısmını gerçekleştirdi.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

Erzurum'da enerji yatırımı için Çin heyeti incelemeler yapıyor!

Yatırımcıya önemli fırsatlar sunan Erzurum'da, enerji sektöründeki yatırım imkânlarını araştırmak için iş adamlarından oluşan Çin heyeti incelemelerde bulunuyor.

erzurum çinlilerin yatırımı Haberi

erzurum çinlilerin yatırımı


Çin Halk Cumhuriyeti'nden gelen bir grup iş adamı, hayvancılık, maden ve güneş enerjisi alanında yatırım yapmak için Pasinler ilçesinde inceleme yaptı.


Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu beraberindeki heyetle ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti İşadamları Derneği Başkanı Song Zi Bin, Çin ve Türkiye arasındaki ilişkilerin önemine değindi.


Çinli iş adamları olarak bu bölgede yatırımlar yapmak istediklerini, en iyi yatırım yapılacak yerlerin başında Pasinler'in geldiğini, ilçeye ciddi anlamda bir yatırım yapma düşüncesinde olduklarını söyleyen Bin, heyetlerinde her branştan iş adamı olduğunu, şu an için hayvancılık başta olmak üzere güneş enerjisi alanında yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti.


Heyeti ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Sertoğlu ise Pasinler'in yatırım için oldukça uygun bir coğrafya olduğunu belirtti. 


Sertoğlu, Pasinler'in yatırımcılara ayrıcalıklı fırsatlar sunduğunu anlatarak, yapılacak her türlü yatırım...