05 / 07 / 2024

Erzurum Demirdöven DAP projesi

Erzurum Demirdöven DAP projesi

Demirdöven Projesi (DAP) Kapsamındaki Pasinler Tımar Regülatör Sulaması İşinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli iel Kadir Demirdöven tarafından kuruldu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Demax Taşınmaz Alım Ve Satım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Demirdöven tarafından kuruldu.

Erzurum Kalesi restore edilecek!

Erzurum Kalesi’nin restorasyonu için imzalar atıldı. Kale, (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın finansmanıyla yenilenecek.

Erzurum Pazaryolu DAP projesi için acele kamulaştırma!

Pazaryolu Projesi (DAP) kapsamındaki Pazaryolu Sulaması işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum Demirdöven DAP projesi için acele kamulaştırma!

Demirdöven Projesi (DAP) Kapsamındaki Pasinler Tımar Regülatör Sulaması İşinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum’daki DAP-Çiftçi Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

DAP Bölge Kalkınma İdaresi’nin finanse ettiği ve 2 yıl önce temeli atılarak inşasına başlanan Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne bağlı Çiftçi Eğitim Merkezi’nde sona gelindi.

Erzurum Aziye'ye mesire alanı inşa edilecek!

Erzurum'un Aziziye İlçe Belediyesi ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında dev protokol imzalandı. Protokol ile, Ilıca'nın merkezinde bulunan 25 bin metrekare alana sahip fidanlık alan silbaştan yapılacak,

Haliçport projesine itiraz!

Deniz-Der Başkanı Demirdöven:"Dünya mirası listesine aday olacak nitelikleri taşıyan Haliç'teki tersanelerimizin yok edilmesinin ilk adımını oluşturacak Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi'ne itiraz ediyoruz" dedi.

Erzurum kentsel dönüşümle yeniden inşa ediliyor!

Erzurum'un makûs talihi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet yaptığı icraatlarla değişti. Başkan Sekmen, hemşerilerinin güven ve desteğiyle Erzurum'u yeniden inşa ve ihya ediyor.

Erzurum'a Kültür Kampüsü geliyor!

Erzurum Valiliği ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nce, kentin sosyal yaşam ve kültürel faaliyetlerini destekleyici bir yatırım olan “Kültür Kampüsü Projesi” için protokol imzalandı.

DAP-ETÜ Bilim Şenliği yarın düzenleniyor!

“DAP-ETÜ Bilim Şenliği” için geri sayım başladı.DAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) işbirliği ile düzenlenen “DAP-ETÜ Bilim Şenliği”ne çok sayıda sanatçı ve eğitmen katılacak.

Demirdöven Barajı'nın onarım işi 29 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü, Demirdöven Barajı'nın bakım ve onarım işini 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu bakım onarım işi 40 gün sürecek.

Erzurum Demirdöven DAP projesi Haberi

Erzurum Demirdöven DAP projesi

Demirdöven Projesi (DAP) Kapsamındaki Pasinler Tımar Regülatör Sulaması İşinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar için